Balogh Krisztián: Győztes meccset engedtünk ki a kezünkből

A Debreceni Egyetem labdarúgócsapata vasárnap a Dorogot fogadta a Nagyerdei Stadionban. Ugyan Balogh Krisztián találatával a DEAC szerezte meg a vezetést, de a Komárom-Esztergom megyei alakulat fordítani tudott. Gólszerzőnk szerint a vitatható büntető megfogta együttesünket.

A Soroksár és a DVSC után a Dorog ellen sem tudtuk megkezdeni a pontgyűjtést, a legutóbbi meccsünket 2-1-re buktuk el. A vereség ellenére akadtak biztató momentumai az összecsapásnak, például Balogh Krisztián révén megszereztük az első gólunkat a mostani szezonban. Nyilván az élet egyik területén sem érdemes a feltételes módot használni, ám azt fontos leszögezni, hogy 1-0-nál akadtak ígéretes lehetőségeink (Székely Dávid került a legnagyobb ziccerbe), és ha ezekből egyet értékesítünk, valószínűleg másképp alakult volna a találkozó. A dorogiak egy kérdéses tizenegyest kaptak az első félidőben, amit Lénárth könyörtelenül értékesített. A második játékrészben pedig Girsik állította be az 1-2-es végeredményt.

“Nem kezdtünk annyira jól, mivel amit a meccs előtt megbeszéltünk, nem tudtuk megvalósítani. Az ivószünet alatt rendeztük a sorokat, ezt követően helyzeteket dolgoztunk ki. Szerintem a tizenegyes elég véleményes volt, sajnos a játékvezető megadta, ez kicsit megfogta a csapatot, nem tudtunk úgy felpörögni, ahogy kellett volna. A félidőben Balogh Pál azt kérte a támadóktól, hogy főleg a szélek felé mozogjanak. Úgy érzem, egy győztes meccset engedtünk ki a kezünkből. Siófokon szeretnénk begyűjteni a három pontot, ennek szellemében utazunk oda. Jobban játszottunk, mint az első két meccsen, helyzeteink is adódtak, ezen az úton kell továbbmenni” – nyilatkozta Balogh Krisztián, aki ebben az idényben először lépett pályára az NB II-ben. “Minden meccs előtt van bennem bizonyos drukk. Jól éreztem magam a pályán, örültem, hogy megkaptam a lehetőséget, szerintem élni is tudtam az eséllyel” – zárta a mondandóját a 23 esztendős labdarúgó.

A Balogh Krisztián által szóba hozott siófoki mérkőzést vasárnap 19 órától rendezik meg.

Fotók: Derencsényi István