DEAC-DVSC: szerdától kaphatók jegyek a derbire!

Jövő hét szerdán 17 órakor, közel hatvan év után ismét összecsap egymással a DEAC és a DVSC a másodosztályban. A Nagyerdei Stadionban rendezendő, nagy érdeklődéssel várt eseményre július 29-től, szerdától kaphatók a belépők a stadionban lévő DVSC Ajándékboltban (nyitva minden hétköznap 10-18, szombaton 10-15 óra között), a Nagyerdei Víztoronyban miden nap 10-től 20 óráig, illetve a DEAC Business Irodában (Debrecen, Dóczy József utca 9.), ahol minden hétköznap 9 és 18 óra között várják a szurkolókat (online jegyvásárlásról információ hamarosan a DEAC honlapján és a Facebook-oldalán).

A mérkőzés napján a Nagyerdei Stadion pénztárai is kinyitnak, de ajánlott az elővételes vásárlás, mert így kedvezményesen lehet hozzájutni a jegyekhez.

A belépők 1000 és 2000 forint közötti árakon kaphatók. VIP-jegy 10 000 forint, amely magába foglalja a korlátlan ételfogyasztást és három italkupont.

A biztonsági zónát leszámítva a Nagyerdei Stadion minden szektora nyitva lesz majd a DVSC és a DEAC szurkolói előtt, vagyis mindenki oda vesz jegyet, ahová szeretne.

Fontos információ: mivel a mérkőzés rendezője a DEAC, így a DVSC-nél kiváltott bérletek nem érvényesek erre a bajnokira!

Jegyárak

Szektorbeosztás