Magabiztos győzelem a negyedik edzőmeccsen

A Debreceni Egyetem futballistái kedden az NB III-ban szereplő Putnok otthonában vizitáltak. A DEAC ismét győztesen hagyta el a játékteret, Balogh Pál tanítványai 3-0-ra diadalmaskodtak. A holtszezonban eddig veretlen együttesünk csütörtökön a Sajóbábonnyal, vasárnap pedig a DVSC-vel csap össze.

Labdarúgóink hétfőn Mádra utaztak, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen idilli környezetben, kifogástalan körülmények között folytatódhat a felkészülés az NB II augusztusi rajtjára.

A DEAC a negyedik edzőmeccsét Putnokon vívta kedden. Csapatunk megőrizte a veretlenségét, hiszen a harmadosztályú riválist 3-0-ra győzte le. A vezetést Belényesi Csaba fejesével szereztük meg, az első félidőben még Damásdi Alex is túljárt a putnoki kapus eszén. A végeredményt a második játékrészben Urbin Péter állította be. Érdekesség, hogy Urbin már három találatnál tart a nyári felkészülési mérkőzések során.

“Jó iramban futballoztunk, több olyan játékelemet is viszontláttam, amit a tréningeken gyakoroltunk. Szintén fontos megjegyezni, hogy az egész találkozón koncentráltan játszottak a srácok. Annak ugyancsak örülök, hogy nem történt sérülés, így minden pályára lépő játékos teljes meccsterhelést kapott” – nyilatkozta Balogh Pál vezetőedző, aki jellemezte a mádi körülményeket is. “Minden adott a minőségi munkához. Úgy gondolom, megérte elutazni Mádra, bízom benne, hogy az edzőtáborból profitál majd az együttes” – fogalmazott vezetőedzőnk, akitől megtudhattuk, hogy esténként csapatépítő programokon vesznek részt a fiúk.

A nyári mérlegünket három siker (a Putnok előtt a Tiszaújvárost és a Békéscsabát fektettük két vállra) mellett a kis Loki elleni döntetlen teszi teljessé. Ezen a héten még két összecsapás szerepel a programban: csütörtökön 18 órától a Sajóbábonnyal, vasárnap 10 órától pedig a Lokival találkozunk. Előbbi meccset Mádon, utóbbi találkozót pedig Pallagon rendezik meg.

Putnok-DEAC 0-3 (0-2)
gólszerző: Belényesi Cs., Damásdi, Urbin
A DEAC kezdőcsapata: Tóth D. – Nagy Z., Szabó K., Belényesi Cs., Orosz M. – Damásdi, Takács P., Spitzmüller, Sigér Á., Gyönyörű – Urbin