Gödöllőn vendégeskednek női röplabdázóink

A Debreceni Egyetem csapata vasárnap 17 órától a gödöllőiek otthonában folytathatja a menetelését, bár Kuszkó Zsolt elmondta, több játékosára sem számíthat.

Néhány forduló után kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok az NB II Kelet A-csoportjában. Jelenleg a Kispest és a BVSC mellett a DEAC rendelkezik hibátlan mutatóval. Kuszkó Zsolt együttese a Hercules SE-t, a Nyíregyházát és a Diósgyőrt is 3:0-ra győzte le. A negyedik diadalt a Gödöllő otthonában ünnepelhetik a lányok. Ellenfelünk jelenleg az ötödik helyen áll a táblázaton. A gödöllőiek két sikerrel nyitották a bajnokságot, de a kispestiek és a BVSC ellen már vesztesen hagyták el a játékteret. Az előző szezonban egyébként 3:2-es győzelmet arattunk a Pest megyeiek otthonában, bár a képet árnyalja, hogy a DESOK-ban 3:0-ra kikaptunk.

“Lesznek ugyan hiányzóink, ennek ellenére reménykedem a három pont begyűjtésében. Nagy kérdés, hogy a riválisunk milyen kerettel áll ki, például lehetnek visszajátszók a felnőtt csapatból. Szerencsére az eddigi mérkőzéseinken viszonylag stabilan röplabdáztunk, az előző szezonban minket jellemző hullámvölgyek eltűntek. A támadásaink jól működnek, a védekezésünk is alakul, de a sáncmunkánkon és a nyitásainkon egyaránt lehet javítani. A kispestiek remekül erősítettek a nyáron, mellettük a BVSC idén is fontos tényezője a bajnokságnak. Valószínűleg velük kell majd megküzdenünk a minél jobb helyezésért” – nyilatkozta Kuszkó Zsolt vezetőedző.

NB II Kelet A-csoport
Gödöllői RC-DEAC
2020. 10. 25. (vasárnap) 17:00, Török Ignác Gimnázium