Harmadik győzelmükre hajtanak női röpiseink

A Debreceni Egyetem csapata a DVTK ellen őrizheti meg makulátlan mérlegét, a találkozó vasárnap 11 órakor kezdődik a DESOK-ban.

A diósgyőriek eddigi három meccsükön nem tudtak pontot szerezni, sőt, a szettgyőzelem sem sikerült nekik. Ezzel szemben a DEAC a Hercules SE és a Nyíregyháza ellen is 3:0-ra diadalmaskodott. Ebből kiindulva Kuszkó Zsolt tanítványai számítanak az ütközet favoritjainak.

“Motivációt tudunk abból meríteni, hogy eddig veretlenek vagyunk, reményeink szerint ez a széria a hétvégén sem fog megszakadni” – nyitotta a beszélgetést Borók Orsolya. “A DVTK-t fiatal játékosok alkotják. Tudjuk, hogy ellenfelünk eddig még nem tudott nyerni, így optimistán várhatjuk a találkozót, de nem bízhatjuk el magunkat. Kicsit szokatlan a kezdési időpont, de ez nem hiszem, hogy megzavarna bennünket. Az, hogy hazai környezetben léphetünk pályára, biztosan segíteni fog, reméljük, hogy a szurkolók támogatására is számíthatunk. Jól sikerült a rajtunk, erre építhetünk a folytatásban. A csapat már összecsiszolódott, most a taktikai elemek pontosítása a legfontosabb feladat. Akadtak hibák a játékunkban, ezeket javítanunk kell, hiszen így nem tudnának fogást találni rajtunk a vetélytársaink” – mutatott rá a hamarosan 25. születésnapját ünneplő röplabdázónk.

A DEAC-szurkolók egyébként csapatunkat már az Instagramon is megtalálhatják. Az oldalon különböző érdekességeket lehet megtudni a lányokról, így érdemes bekövetni.

NB II Kelet A-csoport 4. forduló
DEAC-DVTK
2020. 10. 18. (vasárnap) 11:00, DESOK