Jól szerepelt a DEAC tornaszakosztálya az országos versenyen

Hétvégén az utánpótlás számára rendezett versenyt Budapesten a Magyar Torna Szövetség. Az eredetileg négyfordulósra tervezett sorozatot a tavaszi vírushelyzet felülírta, így a csapatbajnokság a megfelelő óvintézkedések betartásával most kezdődött el és kétfordulósra szűkült. Külön értékelték a Budapest és vidékbajnokságot.

A gyermek haladó korosztályban egyéni indulóként kimagasló eredményt ért el Kovács Ármin, aki a 6. helyet szerezte meg az összetett versenyben.

Gyermek kezdő kategóriában a DEAC két csapattal indult, az egyik a dobogó harmadik fokára állhatott fel, míg a másik a 7. helyen végzett. Egyéniben a legeredményesebb Varga Kristóf Marcell volt, aki a nyolcadik helyezést érte el.

Gratulálunk a fiatal versenyzőknek! Felkészítő edzőik: Ladányi Zoltán, Lakatos István, Lada Krisztina, Gyéresi Dávid, Cseh Viktória.

Eredmények
Gyermek haladó kategória
Egyéni verseny: 6. Kovács Ármin, 12. Farkas Máté, 14. Szabó Attila, 15 Czövek Dávid Ábel

Gyermek kezdő kategória
3. helyezést ért el a DEAC „A” csapata: Bodogán Benett, Dusa Máté, Kártik László Dorián, Csonka Marcell, Tóth Benedek Attila, Varga Kristóf
7. helyezést ért el a DEAC „B” csapata: Nasaleán-Kiss Olivér, Törő Valter, Asztalos István, Ágoston Balázs, Györfi Milán, Páll Botond
Egyéni verseny: 8. Varga Kristóf, 10. Kártik László Dorián