DASE U17: Sándor Krisztián mesterötösével nyert a Kozma-csapat

A Cigánd SE otthonába látogattak agrárcsapatunk U17-es labdarúgói, hogy bepótolják a két együttes novemberről elhalasztott mérkőzését.

Kozma László tanítványai hárommeccses nyeretlenségi sorozatot szakítottak meg szerdán, miután fölényes győzelmet arattak Cigándon. Pedig előzetesen a hazaiak ígérkeztek esélyesebbnek, hiszen előrébb állnak a tabellán, és több győzelmük is van, mint a mieinknek.

A gólzáporos találkozó első húsz perce nem a debreceni csapat elképzelései mentén alakult, ugyanis a hazaiak két szabadrúgásukat is gólra váltottak, így hamar kétgólos előnyre tettek szerint. A meddő vendég mezőnyfölényt huszonöt perc elteltével sikerült gólra váltani. A folytatásban pontosabbá váltunk a befejezéseknél, Bagdi Róbert és Sándor Krisztián találataival pedig meg is fordítottuk az állást, így 32-es előnnyel mehettünk a szünetre.

A második félidőben beindult a DASE-henger, melyet továbbra is Bagdi és Sándor görgetett. Két támadónk nevéhez fűződik a DASE összes találata a mérkőzésen, előbbi mesterhármast, utóbbi pedig mesterötöst szerzett. A hazaiak 7–2-es állásnál tértek magukhoz, büntetőből szépítettek is, de csak kozmetikázni tudtak a végeredményen, amely 84 lett a DASE javára.

Regionális U17-es bajnokság, 13. forduló

Cigánd SE–DASE 4–8 (2–3)

DASE: Gál – Haraszin, Czibere (Kelemen, 71.), Sándor K., Szilágyi (Szabó, 71.), Dési (Ficsór, 65.), Bagdi, Pató, Bíró, Szabolcsi (Csukodi, 65.), Borkó

Edző: Kozma László

Gólszerzők: Bagdi (25., 33.), Sándor K. (40., 53., 67., 75., 80.)

Kozma László: Álmosan kezdtük a mérkőzést, két gólt is ajándékoztunk ellenfelünknek, pedig támadásuk sem volt az első félidőben, a találataikat szabadrúgásokból szerezték. Bagdi és Sándor remek teljesítményének köszönhetően azonban visszajöttünk a meccsbe, s a félidőre már nálunk volt az előny. Az öltözőben nyugalomra intettem a fiúkat, kértem őket, hogy játsszák a saját játékunkat, a csapat pedig megfogadta a tanácsomat, és jó teljesítményt nyújtva, magabiztosan nyertük meg a mérkőzést.