Elek Zsombor: Mindig örömmel jövünk le a pályára

U13-as csapatunk hálóőre szerint Szabó János vezetésével a játék minden elemében folyamatosan fejlődik a társaság.

A folyamatos fejlődés szellemében akadémiai riválisokkal is találkozik U13-as csapatunk a bajnokságban, fiataljaink pedig a tapasztaltabb vetélytársak ellen sem vallanak szégyent. A gárda hálóőre, Elek Zsombor szerint összességében elégedettek lehetnek az eddig mutatott teljesítményükkel.

„Azokat a mérkőzéseket, amikor esélyesként léptünk pályára, sikerült megnyernünk – hangsúlyozta kiváló kapusunk. – Az erősebb ellenfelekkel szemben nyújthattunk volna jobb teljesítményt, de a mérkőzések végére általában elfáradtunk, így nem tudtuk igazán megnehezíteni a dolgukat. Váltótársammal és barátommal, Kocsár Vincével mindketten egy-egy félidőt védünk a meccseken, s bár kaptam elkerülhető gólokat, szerencsére ebből nem sok volt, összességében elégedett lehetek a teljesítményemmel. A csapattársaimmal együtt azért dolgozunk, hogy a játék minden elemében folyamatosan fejlődjünk, ha így haladunk, odaérhetünk az ötödik helyre.

Elek Zsombor nagyon élvezi az edzéseket, s hosszú távon is szeretne a labdarúgással foglalkozni.

A védelmünk rendkívül stabil, Jani bácsi (Szabó János, vezetőedző – a szerk.) vezetésével nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy hátul szervezettek maradjunk. Nagyon élvezzük a közös munkát, tapasztalt szakembert ismerhettünk meg a személyében, az edzéseken sokszor gyakoroljuk a labdatartást és a lövéseket. Egy héten öt foglalkozáson veszünk részt, ami soknak tűnhet, de mivel nagyon szeretünk focizni, mindig örömmel jövünk le a pályára. Hat éve játszom a DEAC-ban, azóta a szívemhez nőtt a klub, s a legtöbb társamhoz hasonlóan arról álmodozom, hogy egyszer profi futballista leszek.