Felemás mérleggel zártuk az előző fordulót

A Debreceni Egyetem csapatai egy győzelmet és egy vereséget tudnak felmutatni.

A DEAC fiatal futsalosai az előző játéknapon Nyírbátorban vendégeskedtek. U17-es együttesünknek sajnos nem sok babért termett, hiszen ellenfelünk 8-0-s győzelmet aratott. Az első félidőben a triplázó Bécsi Márton vezérletével tett szert négygólos előnyre a házigazda, amely a szünet után sem lassított. Ebben a periódusban Makai és Mizsei is duplázott.

“Egyéni hibákból és kontrákból rúgta ellenfelünk a gólokat. Koncentráltabb játékkal sokkal szorosabbá tehettük volna a mérkőzést” – összegzett Zákány Ferenc.

Az U20-as játékosainknál nem akadtak ennyire nagy gondok az összpontosítással, ezt tükrözi a 4-1-es sikerük. Konyári találatára még érkezett válasz a Nyírbátor részéről, ám a folytatásban már csak a cívisvárosiak tudtak beköszönni.

“Magabiztos játékkal gyűjtöttük be a három pontot. A befejezéseknél kicsit jobban kellett volna koncentrálnunk, hiszen sok gólszerzési lehetőséget elpuskáztunk” – fogalmazott Zákány Ferenc.

Fiú Futsal I. osztály U17 Keleti csoport 16. forduló
Nyírbátori SC-DEAC 8-0 (4-0)
gólszerző: Bécsi (4., 11., 17.), Tácej (13.), Makai (21., 38.), Mizsei (39., 40.)
A DEAC összeállítása: Lévai, Kopjári, Komádi, Hűse, Farkas M. Csere: Puskás A. Edző: Zákány Ferenc.

Fiú Futsal I. osztály U20 Keleti csoport 16. forduló
Nyírbátori SC-DEAC 1-4 (1-2)
gólszerző: Molnár (13.), ill. Konyári (10.), Csirkés (17.), Komlósi (22.), Nagy K. (35.)
A DEAC összeállítása: Tóth B. – Komlósi, Figeczki, Serestyén, Fehér D. Cserék: Konyári, Sándor A., Csirkés, Megyessy, Nagy K., Varga B. Edző: Zákány Ferenc.