Két megyei csapatunkra is fontos mérkőzés vár szombaton

A megyei korosztályos bajnokságok szombati játéknapján két csapatunk lép pályára, az ifik Derecskére, míg az U14-esek Tiszacsegére látogatnak.

Megye I. ifjúsági

Két győzelmének köszönhetően ellépett a veszélyzónától Kozma Lajos alakulata, de nem nyugodhatnak meg, a hárompontos előny hamar elolvadhat. Hétvégén újabb alsóházi rangadó vár a mieinkre, szombaton a 13. helyen álló Derecske vendégeként lépnek pályára. Ellenfelünk az utolsó három játéknapon csak egy pontot tudott begyűjteni, gólokból viszont bőségesen kijutott a zöld-fehéreknek, 21 alkalommal vették be a kapujukat. Ősszel egy kiélezett mérkőzésen, az utolsó percekben maradtak alul fiataljaink, most vissza lehet vágni a vereségért.

Derecske–DEAC

05.08. 14:30, Derecskei Sportpálya

U14

Finisébe érkezett a 2020/21-es bajnokság, már csak két forduló van hátra, a sorozatból. Takács Tamás tanítványai a Tiszacsege otthonába látogatnak az utolsó előtti fordulóban, mely városban nem vár könnyű mérkőzés srácainkra. A Tisza-partiak a 3. helyen állnak, míg a mieink két ponttal lemaradva követik őket. Az idei szezonban kétszer találkoztak a felek, a párharc döntetlenre áll, remélhetőleg a mérleg nyelve csapatunk felé billen, ami azt is jelenti, hogy megelőzik riválisukat.

Tiszacsege–DASE

05.08. 10:00, Tiszacsegei Sportpálya