Remekeltek a DASE fiataljai Szeghalmon

A Takács Tamás vezette U13-asok két csapattal is képviseltették magukat a II. Made in Papp Kupán, a kétnapos szeghalmi tornán mindkét együttesünk dobogóra állhatott.

Mint egy nagy család: U7-es U8-as, U10-es, U11-es és U13-as csapatunk közösen buszozott el Szeghalomra, ahol nagyszabású futballtornát rendeztek a hétvégén. Ezúttal a legidősebb korosztály szerepléséről számolunk be, a fiatalok edzője, Takács Tamás értékelte a Made in Papp Kupát.

„Két csapatra osztottuk a korosztályt, akik a sorsolás szeszélye folytán egymás ellen kezdték meg a torna küzdelmeit – kezdte a szakember. – Sajnos mindketten nem nyerhettek, végül az I-es számú csapatunk bizonyult jobbnak. A folytatásban azonban a II-esek is összekapták magukat, a Mezei-Vill ellen szoros győzelmet arattak, majd a Sárréti Gyöngyhalászt, a Pilist és a házigazdát is felülmúlták, így felállhattak a dobogó második fokára. Az I-esek az említett csapatok közül a Szeghalomtól és a Berettyóújfalutól gólt sem kaptak, s végül veretlenül nyerték meg a rangos tornát. Boldog vagyok, hogy az első két helyezettnek járó díjat elhoztuk Szeghalomról, s jó volt látni, hogy amikor nem játszottak, a többi csapatunk tagjai is szorítottak az U13-asaknak. Nagy élményekkel gazdagodtunk, ezt nevezem én DEAC családnak.”

U13-as torna, Szeghalom

DASE I–DASE II 5–0
DASE II–Mezei-Vill 6–4
DASE I–Szeghalmi FC 3–0
DASE II–Sárréti Gyöngyhalász 5–2
DASE I–Pilisi LK 4–1
DASE II–Szeghalmi FC 2–0
DASE I–Mezei-Vill 2–0
DASE I–Sárréti Gyöngyhalász 8–2
DASE II–Pilisi LK 8–1

DASE I: Varga Máté – Ördög Bálint, Miskolci Levente, Pelyvás Levente, Péter Mihály, Sámi Balázs, Bessenyei Marcell, Magyar Dániel, Komádi Dominik, Fehér Erik

DASE II: Tóth Dániel, Varga Hunor – Hajdu Bálint, Hajdu Attila, Gurzó György, Szabó Norbert, Balmaz Gergő, Lakatos Roland, Balogh Norbert, Kapirnyák Armand, Szabó Zétény

Edzők: Takács Tamás, Sáfár Péter