DASE megye U19: Csikós duplájával tovább menetel a Kozma-csapat

Hétmeccses győzelmi sorozatot futnak a DASE ifistái, fiataljaink ezúttal a Hajdúsámson csapata felett diadalmaskodtak.

A két csapat őszi mérkőzése 33-as döntetlent hozott, ezúttal pedig idegenbe látogattak Kozma László tanítványai, ahol kiköszörülték a szeptemberi csorbát. Helyzetek sokaságát dolgozta ki a DASE, akár nagyobb fölénnyel is nyerhetett volna csapatunk, ám hol az ellenfél kapusa, hol pedig a kapufa mentette meg a Hajdúsámsont a góltól, Csikós, Légrádi, valamint Sándor Krisztián is megrezgette a lécet.

A 29. percben Csikós László volt eredményes, de a mezőnyfölény ellenére az első félidőben nem sikerült újabb gólt szereznünk, így a lehető legkisebb előnnyel vonulhattunk pihenőre. A fordulás után húsz percet kellett várni az újabb debreceni gólra, Gurbai Balázs törte meg a jeget, majd Csikós szerezte meg a mérkőzésen második, a bajnokságban tizedik találatát. A végeredményt a csereként beálló Sándor Krisztián állította be, a DASE 4–0-s győzelmével zárult a találkozó.

Megyei I. osztály ifjúsági, 22. forduló

DASE–Hajdúsámson TTISZE 4–0 (1–0)

DASE: Nagy Zs. – Pindicska, Czibere (Dési, a szünetben), Tóth, Légrádi, Szilágyi (Besenczky, 75.), Bojti, Fekete, Boros (Gurbai, a szünetben), Csikós, Pató (Sándor K., a szünetben)

Edző: Kozma László

Gólszerzők: Csikós (29., 75.), Gurbai (68.), Sándor K. (83.)

Kozma László: Becsapós az eredmény, mert annak ellenére, hogy uraltuk a mérkőzést, nem volt könnyű dolgunk. Szerencsére az ellenfél sem fogott ki jó napot, de mi sem nyújtottuk a legjobbunkat, helyenként kifejezetten rosszul játszottunk. A gyenge teljesítmény ellenére is sikerült begyűjteni a három pontot, ennek mindenképpen örülünk.