Véget ért a szezon

Október utolsó vasárnapján lezárult a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2021-es szlalom bajnoksága. A DEAC motorsportcsapata sikeresen helytállt az egész szezonban, és nem volt ez másképpen a Kakucsringen megrendezett 7., egyben utolsó futamon sem.

Jéger Márton S1-ben ismét felállhatott a dobogó harmadik fokára, és ezzel az eredményével a 2021. évi összesített ponttáblázat második helyén végzett. Ugyanebben a kategóriában Szántó Attila, a csapat oszlopos, egyben alapító tagja, élete első versenyén 5. lett, míg Teski Ferenc szorosan utána elcsípte a 6. helyet.

Mészáros Ádám Levente az S5-ösök között a 6. helyen zárta a napot. Kovács Fanni hetedik lett a széria 1000 ccm alatti versenyzői között, míg női kategóriában az 5. pozícióban végzett.

A DEAC motorsport tagjainak eredményei a 2021. évi összesített ponttáblázaton

S1 kategória: Jéger Márton 2., Kovács Fanni 6., Oravecz Máté 7., Ács Patrik 10., Teski Ferenc 12., Elek Patrícia 13. hely.

Női kategória: Kovács Fanni 5., Elek Patrícia 8. hely.

A sikeres szezonzárás után sem tétlenkednek versenyzőink, hiszen már most a következő évre készülnek, hogy még jobb eredményeket érjenek el a Magyar Szlalom Bajnokságon.