NEM TUDTUNK PONTOT SZEREZNI A RANGADÓN

A Debrecen Egyetem női futsalosai a TFSE-Szertarsport.hu otthonában zárták az évet. A mérkőzés nem a terveink szerint alakult, hiszen ellenfelünk 6-1-es győzelmet aratott. A vereség után Üveges Katalin csapata a harmadik helyen áll a táblázaton.

Az éremesélyesnek tartott TFSE-Szertarsport.hu fogadta vasárnap este a DEAC női futsalcsapatát. A rangadó első gólja a 11. percben született, ekkor Gruber Brigitta vette be a kapunkat. A szünet előtt Bobok Csilla Mária találatával megduplázta az előnyét a házigazda.

A második játékrészben Horváth Viktória csökkentette a hátrányunkat. Horváth ott folytatta, ahol a válogatottban abbahagyta, ugyanis Viki a Visegrádi Négyek Tornáján megszerezte a gólkirályi címet. Sajnos a folytatás már csak fővárosi gólokat hozott. Pádár Anita a 31. és a 34. minutumban is túljárt a kapusunk eszén, így már hárommal vezetett a házigazda. A végéig még Folk Zsuzsanna és Tell Zsófia ugyancsak betalált, a TFSE magabiztosan tartotta otthon a három pontot. Vetélytársunk a diadalának köszönhetően leszorította a DEAC-ot a második helyről.

Krascsenics Csilláék legközelebb a Miskolcot látják vendégül a bajnokságban, a meccset január 25-én rendezik meg.

Női futsal NB I. 11. forduló
TFSE-Szertarsport.hu-DEAC 6-1 (2-0)
gólszerző: Gruber (11.), Bobok (20.), Pádár (31., 34.), Folk (35.), Tell (36.), ill. Horváth V. (27.)