A Fradival is megmérkőztek U8-as ifjoncaink

Nívós gödöllői tornán vett részt előző héten korosztályos csapatunk.

Molnár Bálint tanítványai szombat reggel Pest megye felé vették az irányt, ugyanis délután U8-as tornán léptek pályára Gödöllőn. A mieink mellett többek között az Újpest, FTC, MOL Fehérvár, MTK, Honvéd, DVTK és Vasas korosztályos együttesei is neveztek Szűcs János Sportcentrumban rendezett eseményre.

Srácaink a Jászfényszaru elleni döntetlennel kezdték a csoportmérkőzéseket, majd megszületett az első siker, a házigazda Gödöllőt sikerült legyőzniük. A harmadik párharcban az egyik legnehezebb ellenfél, a Ferencváros várt csapatunkra. A Molnár-tanítványok végig agresszívan, jó ritmusban futballoztak, több helyzetet is kidolgoztak, ennek ellenére a zöld-fehérek örülhettek az összecsapás végén. Az Eger is jobbnak bizonyult ezen a napon a mieinknél, míg a Mészöly Focisulival döntetlenre végeztek ifjoncaink.

A helyosztó mérkőzések során a Százhalombattát magabiztosan győzte le csapatunk, míg a városi rivális Olasz Focisulitól ezúttal vereséget szenvedtünk, így fiataljaink a 10. helyen zárták a nívós tornát.

Molnár Bálint: Gödöllőn egy kicsit várakozáson alul szerepeltünk, nem azt a teljesítményt nyújtottuk, mellyel simán fel tudnánk venni a versenyt akadémiai szintű csapatokkal. A gyerekek fejlődését viszont nagyon jól szolgálta ez a magas színvonalú torna, és ez a legfontosabb.

DEAC U8: Barkó Márton, Zsigmond Zalán, Balogh Ádám, Sidibe Malick, Nagy Gábor Péter, Bagdán Csanád, Birizdó Balázs, Kobzos Gergő, Somi Bence