Béke Tamás: „alázatosan és becsületesen kell dolgoznom továbbra is”

Tehetséges játékosunk magasabb szintre lépett, ugyanis NB III-as csapatunkkal kezdte meg a felkészülést, akár be is mutatkozhat a felnőttek között.

Tehetségközpontunk kiváló adottságokkal rendelkező játékosára már egy éve felfigyelt első számú csapatunk vezetőedzője, akkor az NB III-as gárdával kezdhette meg a felkészülést. Sajnos egy sérülés felülírta a terveket, így a 18. életévét augusztus elején betöltő tehetségünk nem mutatkozhatott be a harmadosztályban. Azóta felépült, ismét átléphette a nagycsapat öltözőjének küszöbét, az idei felkészülést is Sándor Tamás irányításával kezdhette el.

„Nagyon boldog voltam, mikor szóltak, hogy az NB III-as kerettel kezdem meg a felkészülést, ezzel gyermekkori álmom vált valóra, ugyanis négyévesen azért kezdtem el futballozni, hogy egyszer bemutatkozhassak a felnőttek között. A mögöttünk hagyott szezonban sérüléssel bajlódtam, ám az azt megelőző idényben jól ment a játék, úgy vélem, ennek köszönhetően kaptam meg újra a lehetőséget. Természetesen edzőimnek köszönettel tartozok, akiktől sokat tanultam, bíztak bennem és ajánlottak a nagycsapat vezetőedzőjének. Sándor Tamás személye külön motivál, akit példaképemnek tartok, és nagyon tisztelek. Szeretnék élni a lehetőséggel, de nem szabad elbízni magam, alázatosan és becsületesen kell dolgoznom továbbra is, hiszen tudom, minden téren van hová fejlődnöm. Bízom abban, sérülések nem fognak hátráltatni és bajnoki mérkőzésen is megkapom a lehetőséget. Minden nap bizonyítanom kell, nem elég, ha csak a mez megy fel a pályára, ahhoz, hogy tovább éljen felém a bizalom, mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken stabil, jó teljesítményt kell nyújtanom. Ha pályára lépek, mindent megteszek, hogy játékommal hozzájáruljak a csapat jó szerepléséhez, ezzel elérve a kitűzött célt, minél előrébb végezni a táblázaton” – fogalmazott Béke Tamás.

O.K.