U13-as csapatunk 4. helyen zárta a hétvégi tornát

Korosztályos együttesünk a mögöttünk hagyott hétvégén a Karnevál Kupán lépett pályára.

Balla Imre csapatának mozgalmas volt az elmúlt hétvégéje, tanítványai ugyanis a Karnevál Kupán léptek pályára. Korosztályos együttesünk a C jelű csoportba kapott besorolást, mely kvartettben az Érd, az Ikarus és a román Transilvania Bistrita csapataival mérték össze erejüket. Fiataljaink egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel csoportjuk második helyén zárták az első napot.

A vasárnapi mérleg is hasonlóan alakult, mely játéknapon három román csapat ellen lépett pályára együttesünk. Az első találkozót sikerült megnyerni, a másodikon viszont az ellenfél bizonyult jobbnak. A 3. helyért vívott párharcban kifejezetten jól játszottak srácaink, mely találkozó döntetlennel zárult, így büntetőrúgásokkal dőlt el, mely gárda veheti át a bronzérmet. A román fiatalok egyet sem hibáztak, míg a mieink viszont kihagytak egyet, így csapatunk negyedikként zárta a tornát.

Balla Imre: A csoportmérkőzéseken látottakkal nem voltam maradéktalanul elégedett, nem tetszett a játékunk, mindenki az egyéni megoldásokat erőltette. A második napon már jobban dolgoztak a gyerekek, a bronzmeccsen pedig kifejezetten jól játszottak. Sajnos a büntetőrúgásokban alulmaradtunk, így 4. helyen végeztünk. Tanulságos volt ez a két nap, hasznos tapasztalatokat szereztünk. A jövőben a hasonló tornákon a hozzáálláson mindenképp javítani kell.

KZT