Ifistáink is megkezdik a pontvadászatot

Vasárnap a megye egyes bajnokságban szereplő U19-es csapataink is bemutatkoznak az idei bajnokságban.

Bár már előző héten elkezdődött az idei bajnoki sorozat, ám az első fordulóból csapataink elhalasztották egymás elleni mérkőzésüket, így a szezon most vasárnap indul fiataljaink számára.

A felkészülés tehát véget ért, ifistáink éles meccsen adhatnak számot mindabból, amit az elmúlt hetekben tanultak, gyakoroltak. Kozma László tanítványai idegenben kezdik a pontvadászatot, vasárnap délután a Balmazújváros otthonába látogatnak.

Csapatunk az előző szezonban nem találkozott a piros-kékekkel, ugyanis az Újváros nem indított ifi együttest a bajnokságban. Remélhetőleg az első párharc a mieink győzelmével végződik, mely nagy lökést adhat a folytatásra.

Megyei I. osztály U19 2. forduló

Balmazújváros – DEAC

08.21. 15:00            Balmazújvárosi Városi Stadion

A Hegedűs Györk által irányított csapatunk hazai pályán indítja az idei sorozatot, vasárnap a Sárréti együttesét fogadják a Böszörményi úti Campuson. Fiataljainknak kellemes emlékeik lehetnek az ellenfélről, hiszen az előző szezonban két alkalommal is legyőzték a Sárrétit, a két meccsen 17 alkalommal bevéve kapujukat.

A fiúk már nagyon várják, hogy végre éles meccsen léphessenek pályára, győzelemmel szeretnék kezdeni az idei bajnoki évet. Nem tudni, az új szezonban mire lesz képes a Sárréti, de a párharc esélyesének csapatunk számít, remélhetőleg fiataljaink igazolják a papírformát.

Megyei I. osztály U19 2. forduló

DASE – Sárréti

08.21. 15:00      Böszörményi úti Campus