Nem érdemeltünk vereséget

Megye egyes ificsapatunk az éllovas Berettyóújfalut fogadta a 7. fordulóban.

A Hajdúböszörmény elleni bravúrgyőzelem után a listavezetővel találkozott Kozma László alakulata. Tanítványai a Berettyóújfalut fogadták szombat délután, és meg akarták mutatni, előző heti sikerük nem a véletlen műve volt.

A mérkőzést dinamikusan, lendületesen kezdtük, megvoltak a lehetőségeink, a gólszerzés azonban valahogy nem akart összejönni. Ez utóbbi tény sajnos az egész mérkőzésre jellemző volt. Az első játékrész abszolút kiegyenlített küzdelmet hozott, egyik gárda sem találta a másik pajzsán azt a bizonyos rést. A vendégek előtt azonban később adódtak lehetőségek, de Lévai Levente lehúzta a rolót, bravúros védésekkel őrizte meg kapuját a góltól.

A második félidőt ugyancsak jól kezdtük, ám a játékrész derekán mintha valami megtört volna. Az 58. percben betaláltak a vendégek, ez meg is fogta fiataljainkat, ismét Lévai bravúrjaira volt szükség, hogy ne nőjön hátrányunk. Helyzetekig eljutottunk ugyan, a gólszerzés azonban nem akart összejönni. A tipikus esete is lehetett volna ez akár annak, amikor azt mondják, ha reggel játsszunk, akkor sem biztos, hogy betalálunk. A gólok számában nem történt változás a mérkőzés végéig, a Berettyóújfalu mindhárom pontot bezsebelte.

Megyei I. osztály U-19 7. forduló

DEAC – Berettyóújfalui SE: 0-1 (0-0)

DEAC: Lévai – Kovács M. (Pál 46’), Gáll, Csikós (Mozga 46’), Hajzer (Némedi 77’), Varga L., Kiss G. (Lázár 63’), Boros (Papp K. 46’), Tar (Balog O. 63’), Farkas (Polonkai 71’), Némethy

Edző: Kozma László

Kozma László: Nem reális az eredmény, nem tükrözi hűen ezt a találkozót. Ha nem is játszottunk jobban, mint a Berettyóújfalu, de kiegyenlített mérkőzés volt, az egy pontra rászolgáltunk volna.

P.I.