Folytatnák a pontok gyűjtését fiataljaink

Az országos és regionális bajnokságokban szereplő csapataink mindegyike pályára lép hétvégén.

A kezdeti lendület után megtorpant Köstner Tamás együttese, a győzelmeket két vereség követte, bár legutóbb legényei döntetlenre végeztek az Orosháza elleni rangadón. Szombaton a megyei rivális Hajdúszoboszlóval találkoznak fiataljaink és térhetnek vissza a győztes útra.

U17-es csapatunk érdekes körülmények között szenvedett vereséget a végig bekkelő, időnként eléggé durván játszó Sajóvölgyétől, de ehhez kellett a kezdő játékvezetők hathatós segítsége is. Dobos Attila legényei szombaton Kecskemétre utaznak, mely játéknapon Mercedes alakulatával mérik össze erejüket és térnek haza remélhetőleg pontokkal a zsebben.

Kertész Tamás tanítványai két góllal maradtak alul előző héten az Ikarus gárdájával szemben, így az utolsó előtti helyről várhatják a következő fordulót. Szombaton akár meg is duplázhatja győzelmeinek számát csapatunk, ha sikerül elhozni a három pontot a 9. pozícióban lévő Békéscsaba otthonából.

U15-eink a Szolnokon javíthatják a Barca Akademy elleni vereséget, de ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen a kék-fehérek a tabella második helyét foglalják el, amit szeretnének megőrizni, esetleg át is venni a vezetést az éllovastól. Srácaink viszont, ha azt nyújtják, amit tudnak, képesek begyűjteni a pontokat.

A Szeged ellen nem sikerült gyarapítani a pontok számát, Szabó János tanítványai vereséget szenvedtek a Csongrád megyeiektől. A következő fordulóban élcsapat vár fiataljainkra, akik a 4. helyen álló KTE otthonában lépnek pályára. A kecskemétieket eddig csak az éllovas UTE tudta legyőzni, ez is mutatja, nem vár egyszerű feladat fiataljainkra.

U13-as és U12-es csapatunk a Mezőkövesddel találkozik vasárnap. Mindkét gárdánk nagyarányú győzelemmel zárta az előző fordulót és ami ennél sokkal fontosabb, mindaz, amit edzéseken gyakoroltak a srácok, visszaköszönt a pályán. Matyóföldön tovább csiszolhatják tudásukat Balla Imre és Urbin Péter tanítványai, az újabb siker pedig hab lehet a tortán.

U19

MLSZ Regionális U19 Délkelet “B” csoport 7. forduló

DEAC – Hajdúszoboszló

10.15. 10:00      Sportcampus

U17

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 8. forduló

Mercedes KLC – DEAC

10.15. 12:00      Kecskeméti Széktói Stadion

U16

MLSZ Országos U16 Alap csoport 7. forduló

Békéscsaba – DEAC

10.15. 12:00      Békéscsaba Utánpótlás Központ

U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Kelet 8. forduló

DEAC – Szolnoki MÁV

10.16. 11:00      Sportcampus

U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 7. forduló

KTE LA – DEAC

10.15. 12:00      Kecskeméti Széktói Stadion

U13

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 7. forduló

Mezőkövesd – DEAC

10.16. 12:00      Mezőkövesdi Tűzoltó Sporttelep

U12

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 7. forduló

Mezőkövesd – DEAC

10.16. 10:00      Mezőkövesdi Tűzoltó Sporttelep