A korai gól sokat segíthetne

Vass Ottó elárulta, a Debreceni Egyetem alakulata bővebb kerettel várhatja a következő összecsapását.

A DEAC férfi futsalosai a válogatott szünetet követően a Magyar Futsal Akadémiát fogadják hétfő este a DESOK-ban. Együttesünk az Aramis elleni vereséget követően összekapta magát, ezt támasztja alá, hogy az előző három meccsén veretlen maradt, pedig a Kecskeméttel és a Veszprémmel, vagyis két élcsapattal is találkozott. Az újonc hat forduló után hat ponttal rendelkezik, a Nyírbátort és az ELTE-BEAC gárdáját győzte le hazai környezetben.

Arra számítok, hogy nálunk lesz többet a labda, illetve mi fogunk dominálni. Minél hamarabb megszerezzük a vezetést, annál könnyebbé válik a dolgunk, ám ha az első gólra sokat kell válni, akkor akár kicsit görcsössé is válhatunk. Az előző játéknapok során már két feljutó alakulatot fektettünk két vállra, amennyiben azzal a mentalitással lépünk pályára holnap, mint az ELTE-BEAC és a Rubeola ellen, akkor nem lehet probléma. A bajnoki pihenő abból a szempontból jól jött, hogy a sérüléssel és a betegséggel bajlódó játékosok közül Tóth Attila és jómagam egyaránt visszatérhetünk. Szabó Ábel térde javult, bár az ő szereplése kérdéses, míg Berecz Rafael műtét után lábadozik. A pauza során a Nyíregyházával játszottunk felkészülési meccset, kicsit akadozott a játékunk, ám a hajránknak köszönhetően nyertünk 4-3-ra – nyilatkozta Vass Ottó, aki koronavírusos lett néhány hete, ezért kihagyta a veszprémi rangadót, amely 2-2-es döntetlennel zárult. A 24 éves játékos elmondta, eléggé megviselte a betegség, de már teljesen egészséges.

Csapatkapitányunk nemrég vette feleségül kedvesét, Dominikát, akivel lassan öt és fél éve alkotnak egy párt. Vass elárulta, az esküvő úgy alakult, ahogy azt megálmodták.

Százhúsz főt hívtunk meg, reggelig tartott a mulatozás, és mindenki remekül érezte magát. A stáb és a csapattársaim szintén velünk ünnepeltek, mindenképp meg akartam invitálni őket, hiszen az életemben fontos szerepet töltenek be, emellett Dominika is megkedvelte a fiúkat. Bizonyos szinten a lagzi remek alkalmat kínált a csapatépítésre – mutatott rá Vass Ottó, aki hozzátette, hogy két évvel ezelőtt jegyezte el a párját a Margitszigeten a Zenélő Szökőkútnál, az emlékezetes pillanatot egy videós megörökítette, a felvételt pedig levetítették a nagy napon.

Futsal NB I 7. forduló
DEAC-Magyar Futsal Akadémia
2022. 10. 17. (hétfő) 18:30, DESOK