Nem sikerült borítani a papírformát

U15-ös együttesünk visszafogott teljesítményt nyújtva, egy góllal maradt alul a Szolnokkal szemben.

Élcsapat várt vasárnap Dobos Attila csapatára, legényei a 2. helyen álló Szolnokot fogadták a Sportcampuson. Fiataljaink szerették volna meglepni ellenfelüket, legalább ez egyik pontot begyűjteni, melyhez közel is álltak.

Nem a legszebb arcát mutatta csapatunk ezen a mérkőzésen, fiataljaink elég sok, főleg technikai hibát vétettek. Mintha a szép őszi napsütés elálmosította volna srácainkat, lassan reagáltak, míg a szolnokiak frissebbnek tűntek. Ennek ellenére kiegyenlített volt a játék, mindkét oldalon adódtak helyzetek. A mieink azonban rossz megoldásokat választottak, míg a kék-fehérek ziccereit kapusunk, Lós Tamás védte bravúrral. Gólt nem láthattak a mérkőzésre kilátogató szülők, a döntés a második félidőre maradt.

Szünet után sem javult látványosan csapatunk játéka, továbbra is sok technikai hibát vétettek srácaink, ráadásul a beadásoknál rosszul helyezkedtek. Tipikus egygólos mérkőzés volt, sajnos ezt a vendégek szerezték meg egy előrevágott labdából, mely szerencsés körülmények között pattogott a kapunkba a 69. percben. A hátralévő időben a Dobos-tanítványok megpróbálták ledolgozni hátrányukat, de ezen törekvésük nem járt sikerrel, így a Szolnok örülhetett a három pontnak.

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Kelet 8. forduló

DEAC – Szolnoki MÁV: 0-1 (0-0)

DEAC: Lós (Tóth D. 53’) – Folytán, Pelyvás-Ferenczik, Drága (Kis K. 53’), Majtényi 41’), Szabó Z. (Komádi 53’), Miskolci (Tömöri 41’), Molnár Gergely (Hatvani 41’), Tar, Molnár Gergő 41’), Hajdu (Csalánosi 41’)

Vezetőedző: Dobos Attila

Dobos Attila: Az idei szezon talán leggyengébb teljesítményét nyújtottuk, nagyon sok technikai és helyezkedési hiba jellemezte a játékunkat. Ellenfelünk gyorsabban reagált, minden szituációban megelőztek minket, ennek ellenére partiban voltunk velük, sőt el is dönthettük volna a mérkőzést. A Szolnok előtt is adódtak lehetőségek, ám kapusuk jól védett, mint ahogy nálunk Lós Tomi az első félidőben. Egy szerencsés góllal ellenfelünk nyerte meg a mai párharcot, azt kell mondanom, nem érdemtelenül. Tanulnunk kell ebből a vereségből, dolgozunk tovább, próbáljuk javítani a hibákat.