Bizakodva megyünk Győrbe

Illés Tamás szerint a Debreceni Egyetem gárdája feltérképezte a riválisát, ennek köszönhetően felkészülten vághat neki az ütközetnek.

Kisebb pauzát követően folytatódik a küzdelem a férfi kézilabda NB I/B-ben: a DEAC férfi kézilabdázói az Agrofeed ETO UNI Győr otthonában vendégeskednek péntek este. A Rába-partiak jelenleg az ötödik helyen állnak a tabellán, az eddigi hat meccsükből hármat megnyertek, egyet elveszítettek, míg kettő remivel zárult. Együttesünk hat forduló alatt öt egységgel gazdagodott, ezzel a tizenharmadik pozíciót foglalja el.

Nagyon kemény mérkőzésre számítunk, mivel a győriek idén ismét jó csapatot alkotnak, amit alátámaszt, hogy többek között az Egert is két vállra fektették, ennek ellenére bízunk a pontszerzésben. Nyilván a hosszú út nem kedvező, bár szerintem ez nem fogja befolyásolni a teljesítményünket. Alaposan kielemeztük az ellenfelünket, tudjuk, mik az erősségei, valamint a sebezhető pontjai. Jelenleg úgy fest, hogy nálunk mindenki hadra fogható, így bizakodva várhatjuk az összecsapást. A bajnoki szünetben sem lazsáltunk, többek között a hibáinkat próbáltuk kijavítani. Szerintem jó úton járunk, bár még sok munka áll előttünk. Főleg a Balatonfüreddel vívott hazai bajnoki miatt maradt bennem hiányérzet, akkor nem az igazi arcát mutatta a csapat – nyilatkozta Illés Tamás.

Elég zsúfolt Mándi Norbert legénységének a programja, ugyanis a győri túrát követően hétfő este a Gyöngyös elleni kupameccs következik.

Mindig csak a következő feladatra szabad összpontosítani, emiatt a gyöngyösiekről még nem sokat beszéltünk. Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, ettől függetlenül meg szeretnénk nehezíteni az NB I-ben edződő vetélytárs dolgát – zárta mondandóját a 25 éves játékos, aki ebben az idényben már huszonkilenc gólt dobott a másodosztályban.

NB I/B 7. forduló
Agrofeed ETO UNI Győr-DEAC
2022. 10. 21. (péntek) 19:00, Magvassy Mihály Sportcsarnok