Lányaink is folytatják a pontvadászatot

Az Újpest, Ózd és a Kazincbarcika ellen lépnek pályára hétvégén lánycsapataink.

Három hét után lép ismét pályára bajnoki mérkőzésen Fülöp Diána csapata, ráadásul az egyik legnehezebb ellenfél vár tanítványaira. Lányaink szombaton az éllovas, a bajnoki címre is jó eséllyel pályázó újpestiekkel – Jobsforward – találkoznak. Trénerünk a mérkőzéssel kapcsolatban úgy fogalmazott, a hatékony védekezésé lesz leginkább a főszerep, illetve a gyors kontrákra helyezik a hangsúlyt. Egy stabil pont hiányozni fog hétvégén, ugyanis kapusunk, Oláh Judit megsérült, így nem léphet pályára. Nem túlzás azt kijelenteni, már a pontszerzés is bravúrnak számítana, ám ha a lányok elhiszik, hogy képesek rá, nem lehetetlen küldetés a döntetlen eredmény.

Az U14-es bajnokságban már csak két csapat rendelkezik makulátlan mérleggel, ezen gárdák egyike Harcsa Csaba együttese. Az Eger csak annak köszönhetően vezeti a tabellát, hogy egy mérkőzéssel többet teljesített. A sikerszéria szombaton folytatódhat, mely játéknapon az Ózd otthonába látogatnak ifjú hölgyeink. A borsodi alakulat eddig egyetlen győzelmet tudhat magáénak, ám azt épp a testvércsapat, a DEAC ellen szerezték. A Harcsa-tanítványok most visszavághatnak, melyre minden esélyük megvan, de az intő jel kell legyen, hogy a piros-kékek pontot raboltak korábban a Diósgyőrtől és a Kazincbarcikától.

Balogh József alakulata megtörte a jeget, előző héten megszerezte első győzelmét az idei szezonban, 4-1-re felülmúlva a Mezőkövesdet. A begyűjtött pontoknak köszönhetően csapatunk a 9. helyig lépett előre a táblázaton. A siker nagy lökést adott a lányainknak, akik kellő önbizalommal felvértezve léphetnek pályára hétvégén. Megízlelve a siker édes ízét, akár megduplázhatják győzelmeik számát, ha sikerül a Kazincbarcika ellenében is begyűjteni mindhárom egységet.

U19

Leány Regionális U-19 Észak-Keleti csoport 8. forduló

DVSC-DEAC – Jobsforward

10.29. 10:00      Sportcampus

U14

Leány Regionális U-14 HNP Észak-Kelet csoport 8. forduló

Ózd – DVSC-DEAC

10.29. 11:00      Ózd-Városi Stadion – I.sz. edzőpálya

DEAC – Kazincbarcika

10.29. 16:00      Sportcampus