U19-eseink folytatnák a jó sorozatot

Három csapatunk idegenben, három hazai környezetben lép pályára a hétvégi játéknapon.

Két meccs, két győzelem, kilenc rúgott és csak egy kapott gól Köstner Tamás alakulatának utolsó két párharcának a mérlege. Ezen mutatóknak köszönhetően csapatunk visszavette a 2. helyet a táblázaton. A következő fordulóban gyarapíthatják pontjaik számát fiataljaink, akik vasárnap az utolsó előtti Gyulasport otthonába látogatnak. Szeptember közepén nem okozott gondot legyőzni a gyulaiakat, az akkori 3-1-es végeredménnyel most is kiegyeznénk.

Közvetlen riválisához látogat szombaton Dobos Attila együttese, ugyanis tanítványai azzal a BVSC-vel találkoznak, mely gárda egy ponttal és egy hellyel áll előrébb a táblázaton. Ahogy a mieink, úgy a fővárosiak is győzelemmel hangolódtak a hétvégi párharcra, ám csapatunk sikere azért értékesebb, mert emberhátrányban tudtak fordítani. Fiataljaink szereztek már idegenben pontokat, az első győzelem is megszületett, remélhetőleg a duplázás is sikerül.

U15-ös fiataljaink alaposan megnehezítették a bajnoki címre törő szolnokiak dolgát, közel álltak ahhoz, hogy elvegyenek egy pontot a kék-fehérektől, de a mérkőzés hajrájában bevitte a győztes találatot a MÁV. Vasárnap viszont jó eséllyel gyarapíthatják egységeik számát srácaink, az alsóházi Miskolc legyőzése nem szabad, hogy gondot okozzon.

Pest megyébe utazik vasárnap Szabó József alakulata, mely játéknapon a Gödöllő otthonában vár újabb feladat tanítványaira. Ahhoz, hogy legalább egy ponttal térjenek haza srácaink, leginkább a védelmet kell stabilizálni, ugyanis a házigazdák a mezőny leggólerősebb csapata, nyolc mérkőzésen 49 alkalommal találtak már be az ellenfelek kapujába. A jó eredményhez a támadójátékot is hatékonyabbá kellene tenni, mert csapatunknál csak a sereghajtó szerzett kevesebb gólt.

Két legfiatalabb korosztályunk ismét akadémistákkal találkozik, a DVTK után a DVSC Labdarúgó Akadémia csapatai ellen lépnek pályára. Mind Balla Imre, mind Urbin Péter ifjoncainak az lehet a céljuk, hogy minél jobban megnehezítsék a pallagiak dolgát. Srácaink sokat profitálhatnak ezekből a párharcokból, fejlődésük szempontjából mindenképp hasznos lesz a szombati összecsapás.

Hajrá DEAC!

U19

MLSZ Regionális U19 Délkelet “B” csoport 10. forduló

Gyulasport – DEAC

11.06. 13:00      Gyulai id. Christián László Városi Sporttelep

U17

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 10. forduló

BVSC-Zugló – DEAC

11.05. 14:00      BVSC Utánpótlás Labdarúgó Centrum

U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Kelet 10. forduló

DEAC – Miskolc

11.06. 13:00      Sportcampus

U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 9. forduló

Gödöllő – DEAC

11.06. 12:00      Szűcs Lajos Sportcentrum

U13

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 9. forduló

DEAC – DVSC LA

11.05. 11:00      Sportcampus

U12

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 9. forduló

DEAC – DVSC LA

11.05. 09:00      Sportcampus