A végjátékok következnek

Két lánycsapatunk idei utolsó fellépésére készül, míg legfiatalabb korosztályunkra rangadó vár hétvégén.

Az őszi szezon végére lendületbe jött Fülöp Diána együttese, a Mezőkövesd után szerdán a Hatvan is vereséggel távozott a Sportcmapusból. Csapatunk a begyűjtött pontoknak köszönhetően elkezdett zárkózni a középmezőnyhöz. Hétvégén rendezik a 11. fordulót, mely játéknapon utoljára lépnek bajnoki mérkőzésen pályára 2022-ben lányaink. Az évbúcsúztató mérkőzésre Szabolcs megyében kerül sor, remélhetőleg kitart a lendület és Kisvárdán győzelemmel zárják az évet lányaink, amire képesek is.

Idén utoljára lesz arra lehetősége Nagy Anikó alakulatának, hogy megszerezze első pontjait, bár ez nagyon nehéznek tűnik. Lányaink ugyanis a 2. helyen álló Eger otthonában zárják az őszi szezont. A Heves megyeiek eddig csak a listavezetőtől és a legutóbbi fordulóban a Gyulai Amazonoktól szenvedtek vereséget. Az esélyek egyértelműen a piros-kékek mellett szólnak, csapatunktól már egy döntetlen is hatalmas bravúrnak számítana.

Továbbra is szárnyal Harcsa Csaba együttese, tanítványai eddig minden mérkőzés után győztesen hagyták el a pályát. A kiváló sorozatot folytatnák lányaink, ám ezt a szériát a közvetlen rivális Gödöllő szeretné megszakítani. A Pest megyeiek hét ponttal és egy hellyel vannak lemaradva csapatunk mögött, ezért is van nagy jelentősége a szombati párharcnak. Ha sikerülne mindhárom egységet begyűjteni, jelentős hátrányba kerülne a Gödöllő, de ami még fontosabb, továbbra is versenyben lennének mieink az ősz bajnoka címért.

U19

Leány Regionális U-19 Észak-Keleti csoport 11. forduló

Várda SE – DVSC-DEAC

11.19. 11:00      Kisvárda Labdarúgó és Kézilabda Akadémia

U16

Leány Regionális U-16 NP Keleti csoport 9. forduló

Eger – DVSC-DEAC

11.20. 10:00      Eger Felsővárosi Sporttelep

U14

Leány Regionális U-14 HNP Észak-Kelet csoport 11. forduló

DVSC-DEAC – Gödöllő

11.19. 14:00      Sportcampus