Emelt fővel jöhettek le srácaink a pályáról

U12-es csapatunk, bár végig partiban volt a Várdával, négygólos vereséget szenvedett.

Urbin Péter tanítványai a Várda akadémistáival néztek farkasszemet szombat délelőtt, mely gárdával már az első körben szoros mérkőzést játszottak. Ennek tükrében abban bíztunk, ismét megnehezítik srácaink a szabolcsiak dolgát.

Nem is kellett csalódnunk, ifjoncaink egyenrangú ellenfélnek bizonyultak, a pályán nem látszódott, melyik fél akadémiai csapat. Bár az első negyedben kétszer is betalált a Várda, csapatunk előtt is több helyzet adódott, de ezeket nem sikerült értékesíteni.

A folytatásban is egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, helyzetek mindkét oldalon adódtak, újabb gól viszont csak a harmadik etapban született, sajnos megint a vendégeknél. Csak a találatok számában volt különbség a felek között, csapatunk partiban volt a piros-fehérekkel, de srácaink ezúttal otthon felejtették a góllövő csukájukat. A záró negyedben még egy lehetőségét értékesítette a szabolcsi gárda, így négy lett közte, de az Urbin-tanítványok emelt fővel jöhettek le a pályáról.

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 11. forduló

DEAC – Várda LA: 0-4 (0-2, 0-0, 0-1, 0-1)

DEAC: Szegedi, Hidi, Fésűs, Halczman, Bényei, Greskó, Balázs, Nagy R., Filep

Cserék: Ujvárosi, Sebestyén, Mányi, Balogh D., Horváth B.

Vezetőedző: Urbin Péter

Urbin Péter: Egy ki-ki meccset játszottunk, előttünk és ellenfelünk előtt is adódtak helyzetek, a Várda ezeket ki is használta. A végeredmény túlzó, abszolút partiban voltunk a szabolcsiakkal, jól játszottunk, sok szépen felépített támadást vezettünk, nagyon büszke vagyok a srácokra. Ami az előző meccseken erényünk volt, a gólérzékenység, most nem sikerült betalálnunk, ennek ellenére csak dicsérni tudom a gyerekeket. Szemmel látható a fejlődés, versenyben tudunk lenni akadémiai csapatokkal, ez is mutatja, jó úton járunk.