Elmaradtak tudásuktól a srácok

U12-es együttesünk szombaton a Nyíregyháza otthonában lépett pályára.

Októberben 2-1-re sikerült Balázs Patrik góljaival legyőzni Urbin Péter fiainak a Nyíregyházát, abban bíztunk, másodjára is összejön a siker, de várható volt, a szabolcsiak vissza akarnak vágni a vereségért.

Nem indult jól számunkra az első negyed, egy hátul eladott labdát köszöntek a házigazdák és megszerezték a vezetést, majd három minutum elteltével megduplázták előnyüket. A baj nem jár egyedül, gólvágónkat, Balázs Patrikot törlesztésért kiállította a játékvezető. Ez rá is nyomta a bélyegét a folytatásra, fölénybe került a Nyíregyháza, fiataljaink teljesítménye pedig visszaesett.

A második etapban ismét kétszer voltak eredményesek a szabolcsiak, a harmadikat viszont sikerült megúszni kapott gól nélkül. Akár szépíthettek volna srácaink, hiszen adódtak helyzetek, sőt, büntetőt is ítélt javukra a játékvezető, de érintetlen maradt a piros-kékek kapuja. A zárónegyedben alakult ki a végeredmény, a 76. percben ötödik találatát jegyezhette a Nyíregyháza.

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 12. forduló

Nyíregyháza – DEAC: 5-0 (2-0, 2-0, 0-0, 1-0)

DEAC: Szegedi – Filep, Laczkó, Halczman, Bacsa, Balázs, Mányi, Nagy R., Greskó

Cserék: Ujvárosi, Sebestyén, Szabados, Horváth B.

Vezetőedző: Urbin Péter

Kiállítva: Balázs 10’

Urbin Péter: Ami rossz előfordulhatott, abból ma mindent megkaptunk. Tíz percen belül kaptunk két gólt és létszámban is megfogyatkoztunk, ugyanis Balázs Patrikot jogosan kiállította a játékvezető. A folytatásban ellenfelünk dominált, ennek ellenére lett volna lehetőségünk a gólszerzésre, de büntetőből sem sikerült betalálnunk. Sajnos ma a srácok tudásuk alatt teljesítettek, sok párharcot elveszítettek, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a Nyíregyháza.