Parádés évkezdet

A DASE U11-es csapata veretlenül nyerte meg hétvégén a nyíradonyi futsaltornát.

Az idei esztendő első megmérettetésére készültek Lukács Ákos tanítványai, melyre a Nyíradonyi Városi Sportcsarnokban került sor. A szombati tornán ifjoncaink a Bocskai, a Hajdúsámson és a Nyíradony csapatai ellen léptek pályára.

Az első mérkőzésen végig fölényben voltak srácaink, helyzeteiket jó százalékban értékesítették és nyolc alkalommal sikerült bevenni a vámospércsi kaput. A Hajdúsámson alaposan megnehezítette csapatunk dolgát, mely gárda kétgólos előnyre tett szert, de összekapták magukat a Lukács-tanítványok és fordítottak. A nap zárásaként pedig kinyílt a gólzsák, a szép játék a találatok számában is megmutatkozott, tizenegyszer zördült meg a nyíradonyi háló. Csapatunk így veretlenül, 24-5-ös gólkülönbséggel nyerte meg az év első tornáját.

Eredmények:

DASE – Bocskai SE: 8-0

DASE – Hajdúsámson: 5-3

DASE – Nyíradony: 11:2

DASE kerete: Tóth-Gera Zalán, Deák Levente (8), Csigai Marcell (8), Petró Bence (1), Nyeste Gergő, Váradi Márk (1), Képíró Milán (4), Tóth Boldizsár, Lugosi Marcell, Incze Dorottya (1), Csáky Imre, Paksi Kristóf (1)

Edző: Lukács Ákos

„Jól kezdtük az év első tornáját, mindhárom mérkőzésünket megnyertük. A pályán viszont láttam mindazt, amiket edzéseken gyakoroltunk, a gyerekek pedig ügyesen alkalmazták a tanultakat. Külön öröm számomra, hogy két tanítványom vezeti a góllövő listát. Büszke vagyok a srácokra, de nem szabad elbíznunk magunkat, folytatnunk kell a munkát. A fiúk megtapasztalhatták, a befektetett munka a mérkőzéseken megtérül. Az első tornát megnyertük, a héten készülünk a visszavágókra” – értékelte a látottakat Lukács Ákos.