Második edzőmeccsüket is letudták a Dobos-tanítványok

U17-es csapatunk a DSI Debrecen legidősebb korosztálya ellen lépett pályára szombat délután.

Jó erőfelmérőnek ígérkezett a szombati felkészülési mérkőzés, ugyanis Dobos Attila fiai a Csongrád vármegyei regionális bajnokság B csoportjának őszi sorozatát toronymagasan megnyerő DSI Debrecen U19-es csapatával találkoztak.

Az első félidőben a sportiskolások játszottak fölényben, agresszív játékuk nem ízlett fiataljainknak. Kapusunk azonban biztosan állt a gólvonalon, bravúrjainak köszönhetően maradt érintetlen a hálónk.

A második félidőben már partiban voltak srácaink a házigazdákkal, köszönhetően annak, hogy jól használták a szabad területeket, sok volt a labda nélküli mozgás. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, a sportiskolások ezekből kettőt használtak ki, míg a mieink egyszer vették be a kaput.

Felkészülési mérkőzés

DSI Debrecen U19 – DEAC: 2-1

DEAC: Szalóki – Székely, Molnár, Oláh, Harasztosi, Etemez, Varga D., Pirka, Juscsák, Bárány, Ujvári

Cserék: Lévai, Vida, Bartók, Szabó Á., Papp K., Szuháj, Lázár

Vezetőedző: Dobos Attila

Gólszerző: Szuháj

Dobos Attila: Az első félidőben ellenfelünk agresszív letámadásával nem tudtunk mit kezdeni. Nem találtuk az üres területeket, így akciókat is csak elvétve tudtunk vezetni, illetve technikai hibákat vétettünk. A sportiskolásoknak ebben a játékrészben több helyzete volt, de kapusunk bravúrjainak köszönhetően érintetlen marad a kapunk. Szünet után feljavult a játékunk, jól használtuk az üres területeket, helyzeteket dolgoztunk ki, melyekből egyet értékesítettünk.