Edzőinknél a Tankcsapda a favorit

Ezúttal arról faggattuk tehetségközpontunk trénereit, milyen zenét szoktak hallgatni, van-e kedven előadójuk, együttesük.

A Lokomotív GT híres slágerének – És jött a doktor – refrénje úgy szól: A zene, a zene, a zene, a zene, a zene, a zene kell! Növendékeink is így vannak ezzel, akik leginkább a ma divatos együttesek, énekesek számait hallgatják, ám azt kevesen tudják, edzőinkhez mely zenei műfaj áll közel. Most erről is lerántjuk a leplet, a válaszokból kiderül, elég színes a paletta, de szakembereink többsége Tankcsapdát hallgat.

Benczik Zsolt: A rock és a metál mindenekelőtt. Nagy kedvencem a Tankcsapda, mint ahogy a Kowalsky meg a Vega is, a külföldi bandák közül pedig az amerikai thrash metal együttes, a Slayer.

Molnár Bálint: Miután először hallottam, nagyon megkedveltem az magyar zenei életbe berobbant Azahriah-t, párommal ott voltunk tavaly márciusban az arénakoncerten. Gyakran hallgatom a magyar popduó, a Valmar számait, illetve a szerintem legjobb hazai énekest, Caramelt.

Kovács Miklós: Többnyire csak vezetésközben hallgatok zenét vagy baráti beszélgetések közben szól a háttérben, egyébként ritkán kapcsolom be a rádiót. Nincs kedvenc együttesem, olyan zenei műfaj, mely közelebb állna hozzám.

Mester Norbert: Minden zenei műfajra nyitott vagyok, számomra az a fontos, valamilyen érzéshez, élményhez tudjam kötni az adott dalt. Természetesen vannak kedvenceim, mint a Punnany Massif, Paul Kalkbrenner vagy Nora En Pure.

Kovács Krisztián: Én megmaradok a jó „öreg” Dj Szecseinél, őt hallgatom otthon és kocsiban is.

Dobos Attila: Zenében lényegében mindenevő vagyok, ám legszívesebben azokat a nótákat hallgatom, melyekkel azonosulni tudok, melyek megérintenek. Kedvenc bandám a Slayer, nagyon szeretem a zenéjük dinamikáját, meccsek előtt ez pörget fel. Az 1981-es első albumuktól kezdve bármelyiket, bármikor meg tudom hallgatni és nagyon élvezem. Sajnos nagyon ritkán koncerteznek Magyarországon, de 2011-ben volt szerencsém élőben látni őket Budapesten.

Köstner Tamás: Kedvenc számaim a Cetlitől a Vallomás, a Kovbojoktól a Télapó. Az előadók közül az idei Super Bowl Halftime Show-ban fellépő Beyoncét és a hawaii-i énekesnőt, Nicole Scherzingert kedvelem.

Szabó János: Nincs kifejezetten kedvenc zenei stílusom, mindenevőnek tartom magamat, így nincs kimondottan kedvenc együttesem sem.

Balla Imre: E téren mindenevő vagyok, de főleg magyar zenéket hallgatok, leginkább Tankcsapdát. Amikor csak tehetem, a koncerteken is ott vagyok. Kislányom és U13-as csapatom jóvoltából gyakran hallom a Wallmart, bevallom, egy-két számuk nekem is tetszik.

Lukács Ákos: A régi híres klasszikusok mellett mostanában leginkább a fiatal magyar előadók zenéjét hallgatom, illetve nagy kedvelem, a mulatószenét. Kedvenceim Tankcsapda, T. Danny, Azahriah, Bruno x Spacc, Manuel, BSW.

Urbin Péter: A zenei stílusok közül a RAP áll hozzám legközelebb, az 50 Cent, Snoop Dogg, Curtis, Weszélyes Elemek nótáit hallgatom, de mindenevő vagyok.

Kiss Levente: Nem mondhatnám, hogy lenne kedvenc együttesem, legtöbbször pop vagy rockzenét szoktam hallgatni.

Takács Tamás: Sok közöl a kedvenc számom a Joel Corry & MNEK – Head & Heart. A miértre is megadom a választ, ugyanis az esküvőmön erre táncoltak a barátaim.

Sáfár Péter: A kanadai rockegyüttes, a Three Days Grace és a Get Out Alive című nótájuk a nagy kedvencem.

Kertész Tamás: Zenei téren nem vagyok válogatós, a rocktól a mulatósig bármi jöhet. De leginkább magyar zenéket hallgatok, Tankcsapdát és Majkát viszont az átlagosnál többet.