Ifistáink riválisok ellen folytatják

A megyei U19-es bajnokság 17. fordulójában a DEAC a Balmazújvárossal, a DASE pedig a Sárétivel méri össze erejét.

Csapataink egymás ellen léptek pályára a tavaszi nyitányon, és zárult Kozma László alakulatának nagyarányú győzelmével az összecsapás. Bár az első félidőben még csak egygólos hátrányban volt a DASE, a másodikban ötször kellett kihalásznia a labdát a kapuból Birta Miklósnak.

A DEAC a következő játéknapon a Balmazújváros ellen gyarapíthatja pontjai számát, mely alakulat öt hellyel, de csak három egységgel van lemaradva csapatunktól. Legutóbb a 2. fordulóban találkoztak fiataljaink a piros-kékekkel, mely párharcot az újvárosiak nyertek. Abban bízunk, a jó tavaszi rajt kellő önbizalommal vértezte fel fiainkat és ezúttal megnyerik az összecsapást.

Hegedűs Györk tanítványai is riválissal mérik össze erejüket szombaton, ugyanis közvetlen üldözőjükhöz a Sárrétihez látogatnak. Igaz, hogy csak egy hellyel előzik a zöld-fehéreket, ám pontszámban jelentős a különbség, nyolccal többet gyűjtöttek fiataljaink. Remélhetőleg a nagyarányú vereség után sikerült rendezni a sorokat és ahogy az első körben, a másodikban is csapatunk győzelmével zárul a párharc.

Megyei I. osztály U-19 17. forduló

DEAC – Balmazújváros

02.25. 13:00      Sportcampus

Sárréti – DASE

02.25. 12:00      Sárrétudvari Sportpálya