Nem jött össze a duplázás

Nem tudta megismételni előző heti jó játékát a DASE, kétgólos vereséggel zárták a Sárréti elleni mérkőzést.

Parádés játékkal győzte le a tavaszi nyitányon a kis DEAC alakulatát Kovács Miklós együttese, így bizakodva vártuk a megye egyes bajnokság 17. fordulóját. Csapatunk ezúttal idegenben, a Sárréti otthonában lépett pályára.

Az már az első percekben látszódott, csapatunk ezúttal tompább, mint előző héten, játékosaink visszafogott teljesítményt nyújtottak. Erősen akadozott a gépezet, bár eljutottunk az ellenfél tizenhatosáig, a kapu viszont nem került veszélybe. A házigazdák élesebbek voltak és a 32. percben megszerezték a vezető találatot, majd nem sokra rá dupláztak így kétgólos előnyből várhatták a folytatást.

Szünet után sem sikerült felpörgetni a játékot, elég tompán mozogtak Kovács Miklós legényei. A gondokat tetézte, hogy Bucz Bencét utánrúgásért az 57. percben kiállította a játékvezető. Az igazsághoz azért hozzá tartozik, előtte eléggé faragták fiúnkat, de ez nem mentség, jogosan villant a piros kártya. Szerencsére az emberelőnyt nem tudta maga javára fordítani a Sárréti, így ebben a játékrészben érintetlen maradt a kapunk. Próbálkoztunk faragni a hátrányból, támadásainkból viszont hiányzott az előző heti átütő erő. A hármas sípszóig az eredmény már nem változott, a házigazdák megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Megyei I. osztály felnőtt 17. forduló

Sárréti DSK – DASE: 2-0 (2-0)

DASE: Polyák (Molnár B. 83’) – Molnár M. (Jihnjuk (83’), Hamza (Nagy B. 83’), Nagy L., Fényi (Deák 83’), Hegedűs, Csák (Inspiration 83’), Éder G., Bucz, Aisam (Éder B. 46’), Takase (Junhyuk 83’)

Edző: Kovács Miklós

Kiállítva: Bucz 57’

Kovács Miklós: Nagyon rossz mentalitásban futballoztunk az egész mérkőzésen, nem voltunk elég élesek, ami kellett volna ahhoz, hogy idegenben is győzzünk. Támadásban veszélytelenek voltunk, hiányzott az átütő erő. Elkerülhető gólokat kaptunk, ellenfelünk kétszer átszaladt rajtunk, ezeket rosszul reagáltuk le. Úgy érzem, ezt a meccset hét közben veszítettük el, a hozzáállásunk nem volt megfelelő.