Nagy skalpot szerzett U17-es együttesünk

A Debreceni Egyetem U20-as alakulata ugyan négy gólt szerzett, ennek ellenére nem bírt a Berettyóújfaluval.

A DEAC fiatal futsalosai a hétvégén a Berettyóújfalut látták vendégül a Kecskeméti János Sportcsarnokban. U17-es alakulatunk az első félidő végén Tasi Attila góljával megszerezte a vezetést, majd Vona Ferenc a 25. percben megduplázta a fórt. Nem sokkal később Mező Szabolcs szépített, aztán sokáig nem változott az eredmény, végül Varga Zoltán Péter állította be a végeredményt. Harmati Tamás tanítványai nagy skalpot szereztek, mivel az MVFC jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán.

U20-as csapatunknak sajnos nem jött össze a pontszerzés, mivel az újfaluiak 6-4-re diadalmaskodtak. Vass Ottó legénysége az ötödik percben hátrányba került, aztán tíz minutummal később Farkas Milán Sándor egalizált. A szünetig ellenfelünk még kétszer bevette a kapunkat, emiatt a szünetben 1-3 állt az eredményjelzőn. A térfélcserét követően játékosaink ugyan küzdöttek, ám nem tudták eltüntetni a különbséget.

Együtteseinkre még két meccs vár a mostani idényben: szerdán a Kecskeméttel, szombaton pedig a Nyíregyházával csapnak össze idegenben.

Országos U17-es bajnokság 25. forduló
DEAC-MVFC Berettyóújfalu 3-1 (1-0)
gólszerzők: Tasi (19.), Vona (25.), Varga Z. (38.), ill. Mező (25.)

Országos U20-as bajnokság 25. forduló
DEAC-MVFC Berettyóújfalu 4-6 (1-3)
gólszerzők: Farkas (15.), Komádi (22.), Sándor K. (37.), Tóth B. (40.), ill. Erdei (5., 25., 31.), Tanka (16.), Korcsmáros (20.), Duró (38.)

Fotók: Papp Attila