Élcsapat vár a kis DEAC-ra

A vármegyei I. osztály 10. fordulójában a Sárréti otthonában lép pályára fiókcsapatunk.

Hozta a kötelezőt az előző fordulóban a DEAC második számú alakulata, Bárány Bogát duplájával és Dari Balázs góljával győzték le a Balmazújvárost. A begyűjtött pontoknak köszönhetően az 5. helyről várhatják fiaink a következő mérkőzést.

Szombat kora délután újabb megmérettetés vár csapatunkra, mely játéknapon a Sárréti vendégeként lépünk pályára. A házigazdák eddig remek szezont futnak, 6-2-1-es mérleggel a 2. helyen állnak a táblázaton. Egyetlen vereségüket az éllovas Monostorpályitól szenvedték el a 6. fordulóban. A Hajdúnánás és a Hajdúböszörmény ellen viszont döntetlenre végeztek.

Az előző szezonban középcsapatnak számítottak a zöld-fehérek, negatív mérleggel a 9. helyen zárták a bajnokságot. Kétszer csaptunk össze velük, az első párharc 1-1-es döntetlennel ért véget, a másodikat viszont magabiztosan nyertük meg 5-2-re. Ha Katona László legényei valós tudásuknak megfelelően futballoznak, nem csak egy pontot gyűjthetnek be, hanem mindhárom egységet bezsebelhetik a Sárrétudvari Sporttelepen.

Vármegyei I. osztály felnőtt 10. forduló

Sárréti DSK – DEAC

10.14. 14:00      Sárrétudvari Sporttelep