Kettőből kettő behúzva

A DASE U13-as csapata szombaton a Hajdúböszörmény és az Olasz Focisuli ellen folytatta bajnoki szereplését.

Ismét két mérkőzés várt szombaton Lukács Ákos ifjú legényeire, mely párharcokra hazai pályán került sor. Az első találkozó elején még akadozott a játék, be-be csúsztak hibák, pontatlanságok, ám ahogy telt az idő, egyre jobban fociztak a gyerekek, és ez már eredményességgel is párosult. A 35. percben Kiss Tamás mattolta a vendégek védelmét, majd három minutum elteltével Deák Levente is megzörgette a hálót, mely találatokkal meg is nyerte csapatunk a mérkőzést.

A második párharcot a városi rivális Olasz Focisulival vívták ifjoncaink és már a mérkőzés elején megnyugtató előnyre tettek szert. A 2. percben Csigai Marcell megszerezte a vezetést, majd kis idő elteltével Deák Levente duplázta meg az előnyt. A 11. minutumban visszajött a meccsbe az ellenfél, de hamar válaszoltak a gólra a Lukács-tanítványok, Váradi Kolos és Kiss Tamás egy percen belül kétszer juttatta a labdát a vonal mögé. Ismét szépített az Olasz Focisuli, ám Kiss Tamás újra villant és beállította az 5-2-es végeredményt.

Megyei U-13 C 4. forduló

Hajdúböszörmény – DASE: 0-2 (0-0, 0-2, 0-0)

DASE: Baráth – Kiss T., Petró, Csigai, Havasi-Mehdi, Deák, Kulcsár Z., Kecskés, Csernyik

Cserék: Fehér, Csáky, Képíró, Váradi, Kulcsár B., Hodosi, Szőke

Gólszerzők: Kiss T. 35’, Deák 38’

Olasz Focisuli – DASE: 2-5 (2-5, 0-0, 0-0)

DASE: Fehér, Csáky, Képíró, Váradi, Kulcsár B., Hodosi, Szőke

Cserék: Fehér, Csáky, Képíró, Váradi, Kulcsár B., Hodosi, Szőke

Gólszerzők: Csigai 2’, Deák 5’, Váradi 16’, Kiss T. 17’, 27’

Edző: Lukács Ákos

Lukács Ákos: Az első mérkőzésen álmosan kezdtünk, nem működött mindaz, amiket edzéseken gyakoroltunk. Szünetben volt egy kis fejmosás, rendeztük is a sorokat, a folytatásban minden téren felülmúltuk ellenfelünket és megnyertük a párharcot. Le a kalappal a Hajdúböszörmény előtt, egy jó meccset játszottunk velük. A második találkozó első részében is jól játszottunk, a másodikban pedig szinte végig az ellenfél térfelén tartottuk a labdát. Nehezet tudtuk azonban megbontani a védelmet, de rúgtunk öt gólt és ezt a mérkőzést is megnyertük. Hétből hét meccset nyertünk, maximális dicséret illeti a gyerekeket. A szülőknek köszönöm, hogy hétről-hétre elkísérnek bennünket és biztatják a csapatot.