A vártnál nehezebben született meg a győzelem

U12-es csapatunk szombat délelőtt egy góllal bizonyult jobbnak a Sajóvölgyénél.

Az akadémiai szintű csapatok után tehetségközponttal mérték össze erejüket Mester Norbert ifjoncai, szombaton ugyanis a Sajóvölgyével találkoztak. Az első körben már összecsaptunk a putnokiakkal, mely párharc 3-3-as döntetlennel zárult. Csapatunk ezúttal szerette volna eldönteni a maga javára a mérkőzést.

Az első két negyedben akadozott a gépezet, bár fiataljaink domináltak, ám játékban elmaradtak valós tudásuktól. Ennek ellenére adódtak helyzetek, a kaput viszont nem sikerült bevenni. A vendégek is próbálkoztak, védelmünk viszont stabil volt, így gól nem született ezekben a játékrészekben.

A második félidőben végre megtört a jég, a 43. percben Giczei Hunor révén sikerült megszerezni a vezetést, majd három minutum elteltével Seres Attila duplázta meg az előnyt. A piros-kékek nem adták fel és a záró etapban szépítettek. Minimális előnyét viszont megtartották a Mester-tanítványok és ünnepelhették a győzelmet a mérkőzés végén.

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 9. forduló

DEAC – Sajóvölgye: 2-1 (0-0, 0-0, 2-0, 0-1)

DEAC: Tóth N. – Harsányi, Sándor, Antal, Szűcs, Sinka, Seres, Szakál, Gyetkó

Cserék: Giczei, Takács, Laskai, Kiss Cs., Kondor

Vezetőedző: Mester Norbert

Gólszerzők: Giczei 43’, Seres 46’

Mester Norbert: Bár megnyertük a mérkőzést, a gyerekek keveset mutattak abból, amit tudnak. Nem lenézve ellenfelünket, jobbnak tartom a csapatomat, ez viszont a pályán nem mutatkozott meg, ezt a meccset gólokkal kellett volna nyerni. A hozzáállással voltak problémák, amit az akadémiák ellen látok, küzdés, akarás, párharcok felvállalása, egy tehetségközpont ellen kis részben jelent meg. E téren többet várnék növendékeimtől. Ettől függetlenül gratulálok a győzelemhez, ez mindig jó hatással van a gyerekek lelkére. Sok munka vár még ránk minden téren lépnünk kell előre a jövőben.