Ez is sima volt

A DASE U19-es alakulata hozta a kötelezőt, nyolc gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot idegenben.

Előző héten nem okozott gondot Hegedűs Györk legénységének két vállra fektetni a sereghajtót, így a dobogó 3. fokáról várhatták a következő fordulót. Szombaton is alsóházi gárdával találkoztak ifistáink, mely játéknapon a 10. helyen tanyázó Létavértes otthonában vizitáltak.

Jó ritmusban kezdtük a mérkőzést, az első perctől támadólag léptünk fel, érvényesítettük akaratunkat. Szervezettség, lendület jellemezte játékunkat, birtokoltuk a labdát, a csapatrészek között megvolt az összhang. A jó játék végül meghozta eredményét, a 24. percben Balogh Levente megszerezte a vezetést. A házigazdák azonban még tartották magukat, de a félidő hajrájában Inspiration megtörte ellenállásukat, aki kétszer is bevette a kaput, ennek köszönhetően háromgólos előnyből várhattuk a folytatást.

Ahogy elkezdődött a második félidő, Atwi-Agyei is beköszönt, ekkor el is döntöttük a pontok sorsát. Próbálkoztak a piros-fehérek a szépítéssel, védelmünk azonban minden kísérletet meghiúsított. A 60. percben ismét Antwi-Agyei volt eredményes, mely találat után Füredi Bence duplázott. a 85. minutumban Antwi-Agyei megkoronázta teljesítményét, harmadik góljával beállította a végeredményt.

Vármegyei I. osztály U-19 20. forduló

Létavértes – DASE: 0-8 (0-3)

DASE: Birta – Huszti (Horváth 60’), Antwi-Agyei, Bíró, Inspiration (Burai 63’), Balogh (Razzak 54’), Tóth Zs., Dobi, Magyar (Füredi 54’), Sallai, Bikki

Edző: Hegedűs Györk

Gólszerzők: Balogh 24’, Inspiration 42’, 44’, Antwi-Agyei 47’, 60’, 85’, Füredi 65’, 79’

Hegedűs Györk: A múltheti nagyarányú győzelem után ma is arra készültünk, hogy hozzuk a kötelezőt, de azt kértem a fiúktól, ne azt nézzék, hol áll ellenfelünk a táblázaton, ne vegyék félvállról a mérkőzést. A srácok így is álltak hozzá, szervezetten futballoztunk, stabilok voltunk hátul, elől pedig jöttek a gólok és nagyarányú győzelmet arattunk. Ezzel a sikerrel hangolódtunk a pénteki házi derbire, a DEAC elleni párharcra. Gratulálok a csapatnak!