Ezúttal nem jött össze a bravúr

U14-es csapatunk megszorongatta ellenfelét, a vezetést is megszerezte, de a második félidőben fordított a Szeged.

Balla Imre együttese is idei utolsó fellépésére készült vasárnap, mely játéknapon a 4. helyen álló Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadták. Több élcsapatot is elkaptak már fiataljaink, ezért bizakodtunk, a szezonzárón is meglepetést okoznak.

Jó ritmusban és támadófelfogásban kezdtük a mérkőzést, nem ijedtünk meg ellenfelünktől, a pályán eltüntettük a táblázaton látható különbséget. A 16. percben Németh Lehel mattolta a védelmet és megszerezte a vezetést. Nem örülhettünk sokáig az előnynek, két minutum elteltével egy távoli lövéssel egyenlítettek a vendégek. Kiegyenlített volt a játék, mindkét fél előtt adódtak lehetőségek, de újabb gól nem született a félidő végéig.

Szünet után is egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán, partiban voltunk a Csongrád vármegyeiekkel. Kellően élesek voltunk, fegyelmezetten futballoztunk, tudatosan felépített támadásokat vezettünk. Sajnos az 57. percben szabadrúgásból betalált a Szeged és már náluk volt az előny. Mindent megpróbáltunk, hogy legalább egy pontot megmentsünk, de a hármas sípszóig nem sikerült a labdát a vonalon túlra juttatnunk.

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 26. forduló

DEAC – Szeged-Csanád GA: 1-2 (1-1)

DEAC: Szilágyi – Bodolai (Faragó 74’), Komódi (Vass 60’), Nagy M. (Császár 60’), Németh, Molnár (Bacsa 60’), Tóth M. (Hermeczi 41’), Juhász (Borbély 74’), Bakó, Hegedűs (Csernyik 41’), Lukács

Vezetőedző: Balla Imre

Gólszerző: Németh 16’

Balla Imre: Jól játszottunk, végig partiban voltunk a Szegeddel, a vezetést is megszereztük, de hamar egyenlített ellenfelünk, a második félidőben pedig fordított. Úgy vélem, legalább az egyik pontra rászolgáltunk volna, a srácok az első perctől az utolsóig becsülettel küzdöttek, a vereség ellenére gratulálok nekik.