Könnyed siker a derbin

A DASE U13-as csapata magabiztos játékkal kilenc alkalommal vette be a Józsa kapuját.

Derecskei Ádám gyerekei a gólzáporos bajnoki nyitány után városi derbire készültek, ugyanis a következő fordulóban a Józsát fogadták. Ifjoncaink jó előjelekkel várhatták a párharcot, az előző heti játék bizakodásra adott okot.

Már a kezdést jelző sípszó után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, támadólag léptünk fel, birtokoltuk és szépen járattuk a labdát. A jó játéknak hamar meglett az eredménye, a 6. percben Galambos Máté, a 10-ben pedig Váradi Kolos zörgette meg a hálót. Magabiztosak voltunk, látszott, focistapalántáik élvezik a játékot. A 26. minutumban újabb találat került fel csapatunk neve mögé, melyet Képíró Milán jegyezhetett, majd kis idő elteltével Szász Erik is bevette a kaput.

Győzelmünk már nem volt kérdéses, csak arra vártuk a választ, mekkora lesz a különbség a hármas sípszóig. A 40. minutumban Galambos másodjára is mattolta a józsai védelmet, egy minutum elteltével pedig Simonka Nándor is feliratkozott a gólszerzők közé. Próbálkoztak a vendégek, hogy kozmetikázzanak az eredményen, ám erre nem sok esélyt adtunk nekik. A hátralévő időben Váradi duplázott, Galambos pedig a 67. percben beállította a végeredményt.

Vármegyei U-13 C 3. forduló

DASE – Józsa SE: 9-0

DASE: Baráth – Nyeste, Losonczi, Galambos, Képíró, Szabó, Dobi, Váradi, Szász

Cserék: Tóth-Gera, Simonka, Tóth B., Csáky, Bartha

Edző: Derecskei Ádám

Gólszerzők: Galambos 6’, 40’, 67’, Váradi 10’, 52’, 65’, Képíró 25’, Szász 39’, Simonka 41’

Derecskei Ádám: Az előző heti siker után ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Magabiztosan futballoztunk, domináltuk a találkozót az első perctől kezdve. A srácok olyan elemeket valósítottak meg a pályán, amiket egész héten gyakoroltunk, és meg is lett az eredménye. Felmertük vállalni az egyéni párharcokat, de ami még fontosabb, hogy csapat szinten is kiemelkedően futballoztunk és szép támadásokat tudtunk vezetni.  A sikert leszámítva nyilvánvalóan vannak olyan elemek, melyeken még dolgoznunk kell, de összességében elégedett vagyok a srácokkal, gratulálok nekik.