Dupláztak lányaink

U14-es lánycsapatunk a Kazincbarcika otthonában is magabiztosan gyűjtötte be a három pontot. 

A Hatvan elleni hatgólos győzelem után a Kazincbarcika otthonában várt újabb kihívás Harcsa Csaba együttesére. Mivel lányaink szeretnék megvédeni bajnoki címüket, hozni kell a meccseket, a hét utolsó napján is be kellett gyűjteni a pontokat.

A középkezdés után nem rohantuk le ellenfelünket, szépen járattuk a labdát, kerestük a védelem gyenge pontjait. Meg is találtuk a 25. percben, ekkor Szőke Dóra volt eredményes és minimális előnyből várhattuk a második etapot. Az első szünet után felpörgettük játékunkat, jóval támadóbb szellemben futballoztunk. A 32. minutumban Furó Liliána villant és már kettővel mentünk, majd két perccel később Takács Zsófia nyitotta tovább az ollót.

Félig már zsebben voltak a pontok, de nem lassítottunk, a 49. percben Furó második találatát jegyezhette, melyre ezúttal válaszoltak a házigazdák, de Furó hamar visszaállította a négygólos különbséget. Helyzet helyzetet követett, a 64. minutumban pedig ezek egyikéből Szávó Kamilla be is talált. Még fel sem ocsúdott ellenfelünk, mikor Furó negyedjére is bevette kapujukat, a végén pedig Szőke duplázott, így 7-1-re nyertük a párharcot.

Leány Regionális U-14 HNP Északkeleti csoport 3. forduló

Kazincbarcika – DVSC-DEAC: 1-9 (0-1, 1-4, 0-4)

DVSC-DEAC: Sári – Takács, Mispál, Szőke, Furó, Szabó, Supák, Barna, Szávó

Cserék: Berki, Gyárfás, Kaszás, Tallárom

Edző: Harcsa Csaba

Gólszerzők: Szőke 25’, 69’, 70’, Furó 32’, 49’, 55’, 66’, Takács 34’Szávó 64’

Harcsa Csaba: Nagyon vártuk már ezt a párharcot, ugyanis a tavalyi szezonban is egy parázs mérkőzést játszottunk a Kazincbarcikával. Az elő játékrészben taktikusan futballozva próbáltuk áttörni a védelmet, miután sikerült bátrabban kezdtünk játszani. Az első pihenő alatt azt kértem a lányoktól, élvezzék a játékot, csapatként funkcionáljanak, ezt meg is valósították. Szép támadásokat vezettünk, sorban dolgoztuk ki helyzeteinket, újabb gólokat szereztünk. Maradt bennem hiányérzet, mélységi indításaink sokszor nem értek célt, de próbáljuk ezt javítani. Büszke vagyok tanítványaimra, gratulálok nekik a győzelemhez!