Újabb megmérettetések előtt fiataljaink

Élcsapatokkal és riválisokkal találkoznak hétvégén az országos és regionális bajnokságokban vitézkedő csapataink.

A Fehérvár elleni vereséget követően volt idő rendezni a sorokat, ugyanis előző héten nem lépett pályára Kertész Tamás alakulata. Szombaton viszont ismét bajnoki vár fiataljainkra, akik közvetlen riválisukat, a szintén négy ponttal rendelkező Kecskemétet fogadják, és remélhetőleg a mi egységeink gyarapodnak. Dobos Attila legénysége hozta a kötelezőt és a sereghajtó Miskolcot is két vállra fektetve őrizte meg makulátlan mérlegét. A következő fordulóban rangadót vív csapatunk, ugyanis a dobogó harmadik fokán álló Gödöllőhöz látogatnak. Bízunk abban, folytatódik a sikersztori és hatodik győzelmüket is begyűjtik srácaink.

A legutóbbi játéknapon elhozta a fővárosból mindhárom pontot Szabó Márton együttese, 3-1-re nyertek a III. kerület otthonában. Szombat délben viszont jóval nehezebb feladat vár a fiúkra, amely játéknapon a még hibátlan listavezető UTE-t fogadják a Sportcampuson. Rácsai Lajos tanítványai kétgólos vereséggel zárták az Ikarus elleni párharcukat, így a 8. helyről várhatják a folytatást. A hét utolsó napján a dobogóra pályázó szegedi fiatalokkal csapnak össze hazai pályán, ha pedig legyőzik a kék-fehéreket, akár negyedikként várhatják a következő fordulót.

Ötgólos meccsen győzte le az Egert Bereczki Tamás gárdája, és lépet feljebb a tabellán. A folytatásban ismét riválissal találkoznak ifjoncaink, mégpedig a közvetlenül mögöttük álló Kecskeméttel. Ha sikerül elhozni a három pontot a Széktói Stadionból, el is léphetnek az üldözőktől. Balla Imre és Rőth András gyerekei szombaton Heves vármegye fővárosa felé veszik az irányt, hogy összemérjék erejüket az Eger ifjoncaival.

MLSZ Országos U19 Alap 6. forduló

DEAC – KTE LA

10.12. 14:00      Sportcampus

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 6. forduló

Gödöllői SK – DEAC

10.12. 12:00      GEAC Sporttelep

MLSZ Országos U16 Alap 7. forduló

DEAC – UTE

10.12. 12:00      Sportcampus

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Kelet 7. forduló

DEAC – SZEOL SC

10.13. 13:00      Sportcampus

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 7. forduló

KTE LA – DEAC

10.12. 14:00      Kecskeméti Széktói Stadion

MLSZ Országos U13 Északkelet 7. forduló

Eger SE – DEAC

10.12. 10:00      Eger, Felsővárosi Sporttelep

MLSZ Országos U12 Északkelet 7. forduló

Eger SE – DEAC

10.12. 10:00      Eger, Felsővárosi Sporttelep