Újabb győzelem

A Debreceni Egyetem férfi futsalcsapata szerdán a TFSE otthonában játszott edzőmeccset. Elek Gergő tanítványai 6-4-es győzelemmel zárták a fővárosi túrát, csapatunkban Tóth és Kántor is duplázni tudott.

Férfi futsalosaink a felkészülési mérkőzések sorát a Mezei-Vill ellen nyitották, ezt a meccset az újfaluiak nyerték meg 3-2-re. Ezt követően az Újpestet 3-2-re vertük a DESOK-ban, majd szerdán a TFSE-Szertarsport.hu otthonában vizitáltunk. A fővárosi együttes az NB II Nyugati csoportjában szerepel ebben a szezonban. Érdekesség, hogy az előző idényben a TFSE búcsúztatta a DEAC-ot a Magyar Kupától. A felkészülési meccsen a debreceniek diadalmaskodtak, a 6-4-es sikerből Tóth Attila és Kántor Tamás is két góllal vette ki a részét, rajtuk kívül Szabó Lajos és Szabó Ábel is bevette a hazaiak kapuját.

“Eleinte a talaj nehezítette meg a dolgunkat, miután ezt megszoktuk, kiegyenesedett a játékunk, de még mindig nagyon sok rossz döntést hoztunk, ez jellemezte az egész mérkőzést. Ellenben az öt a négy elleni játékunkkal elégedett voltam. Dolgozunk tovább, látjuk miben kell javulnunk!” – nyilatkozta Elek Gergő vezetőedző.

Szentes-Bíróék az első bajnokijukat a Nyírgyulaj ellen vívják augusztus 31-én.

TFSE-DEAC 4-6
A DEAC gólszerzői: Tóth A. (2), Kántor (2), Szabó Á., Szabó L.