Javulni akarnak játékban

Lakatos Benjámin sajnálja, hogy elszalasztotta a két lehetőségét a Putnok ellen.

Nem sikerült jól a DEAC labdarúgóinak hétvégi, putnoki kirándulása, ugyanis az NB III Északkeleti csoportjának éllovasa 3–0-ra győzött. A borsodi gárda már az első félidőben kétszer betalált, a 67. percben született harmadik gól pedig végképp eldöntötte a pontok sorsát.

A Debreceni Egyetem játékosa, Lakatos Benjámin ugyan kétszer is közel járt ahhoz, hogy eredményes legyen, ám mindkét lehetőségét elhibázta, ami természetesen bosszantja őt.

– A mérkőzés első 20-25 perce kiegyenlített volt. Sajnos én is elrontottam két kecsegtető helyzetet, először a tizenhatosról lőhettem, majd a kapu torkában felpattant előttem a labda, ezért fölé rúgtam. Ha ezek bemennek, akkor teljesen másképp alakul a találkozó. Utána a Putnok egyre nagyobb nyomást helyezett ránk, ami miatt többet hibáztunk és meg is szerezték a vezetést. Később megduplázták az előnyüket és egyre nehezebbé vált a helyzetünk – fogalmazott a futballista, aki hozzátette, kétgólos hátrányban is bíztak a pontszerzésben.

– Úgy mentünk ki a második játékrészre, hogy még nincs semmi veszve, és mindent beleadunk. Nem állt mellénk a szerencse, ezért elmaradt a szépítés, illetve az egyenlítés. Valójában azok a játékostársaim, akik 0–3-nál beálltak is hittel tették a dolgukat, még akkor sem adta fel a csapat. Tény, ez nem a mi napunk volt, mindenképpen javulnunk kell játékban, hogy a következő, Cigánd elleni hazai meccsen sikerrel járjunk – mondta Lakatos Benjámin.