A DEAC Gladiators meghosszabbította a gyűjtés határidejét a rászorulók számára

Az egyetemi klub amerikai focistái segítenek a kárpátaljai nélkülözőknek és a beteg gyermekeken.

Mint arról nemrég beszámoltunk, az idei évben ismét adománygyűjtést szerveznek a rászoruló gyermekek számára. A DEAC Gladiators amerikai futballcsapata a Názáreti Egyház missziós tevékenységéhez csatlakozva szeretné boldogabbá tenni a Kárpátalján élő gyermekek karácsonyát.

 

Közeledve az ünnepi időszakhoz, sajnos elmondható, hogy a kárpátaljai családok nagy részének nem telik arra, hogy gyermekeiket meglepve bármit is ajándékozzanak nekik karácsonyra. Ezen szeretne a DEAC Gladiators is segíteni. A cél, hogy egyetlen gyerek se maradjon meglepetés nélkül az ünnepek alatt.

A Gladiátorok az alábbi gyűjtőpontokon várják a már megunt, de jó állapotban lévő plüssöket, gyerekjátékokat. Ha valaki ezen felül késztetést érez, hogy segítsen a szükségben lévőknek, akkor szívesen fogadnak bármilyen (nem hűtendő) édességet, csokoládét is.

A gyűjtőpontok az alábbi helyszíneken találhatóak:
– Teniszke Egyetemi Klub, 4032 Debrecen, Dóczy József u. 9.
– Media Shop mintabolt, 4025 Debrecen, Debrecen, Piac u. 61.
– Bro’z edzőterem, 4027 Debrecen, Füredi út 76.
– Le Petit ételbár, 4029 Debrecen, Debrecen, Pacsirta u. 55.

A csapat játékosától, Filep Csabától azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a gyűjtőpontokon eddig kevesebb plüss gyűlt össze, az utolsó hazai meccsen viszont igen sok. – Nagy segítség, hogy utólag becsatlakozott hozzánk a Bro’z edzőterem is a gyűjtésbe. A Kárpátalján élőknek december 11-ig gyűjtünk, ám az ezt követően beérkezett adományokat eljuttatjuk a klinika beteg gyermekei számára.