A DEAC is csatlakozik az országos toborzóhoz

A Gladiators csapatánál március 24-én 17 órakor lehet jelentkezni az amerikai foci szerelmeseinek.

Tíz városban, összesen tizenhárom gárda várja a jövő nagy játékosait a Magyar Amerikai Futball Szövetség idei országos toborzóján. Ebből természetesen nem maradhat ki Kelet-Magyarország legrégebbi csapata, a DEAC Gladiators sem.

A debreceniek mellett az akcióban résztvevő együttesek: Budapest Cowbells, Budapest Titans, Budapest Wolves, Újpest Bulldogs, Dabas Sparks, Tatabánya Mustangs, Spartans AFC (Nyírpazony), Guardians (Szeged), Legioners (Pécs), Fehérvár Enthroners, Crushers (Szombathely), Győr Sharks.

Az országos toborzó szervezői és az érdekelt klubok március 24-én, vasárnap hazánk 13 pontján várják a jelentkezőket. Azok, akik kilátogatnak a sportpályákra, kipróbálhatják magukat különböző gyorsasági- és ügyességi feladatokban, valamint megnézhetik, milyen felszerelést hordanak a flag- és a tackle focit űző játékosok.

A kor nem számít, fiatalok és idősebbek egyaránt jelentkezhetnek. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, sportruházatra viszont igen.

A DEAC Glads edzői és játékosai személyesen várják az érdeklődőket 17 órától,  hogy megosszák  tapasztalataikat és válaszoljanak kérdésekre.

A részvétel regisztrációhoz kötött:

https://mafsz.org/orszagos-toborzo-2024-03-24/?fbclid=IwAR2bthX8h4pW6l8b5wlpQtYMQ8R9I5YLpN8067BeP8ypt-Wa5TXsBjj9Rvo