A rekordbajnok a következő ellenfél

Az Eastern Warriors a Budapest Wolves csapatához látogat, de új formációban lép pályára.

Megfogyatkozva ugyan, de folytatja az U19-es bajnokság küzdelmeit a DEAC Gladiators amerikai focistáival megerősített Eastern Warriors. Miután a GFA Bulldogs ellen rengeteg sérültje lett az alakulatnak, így 9v9-ben játssza le összecsapásait a keleti brigád a korosztályos megmérettetés során, ami annyit jelent, hogy a csoportjából már biztosan nem jut tovább.

A harcosoknak nem sikerült jól a bemutatkozás, hiszen nagyarányú vereséget szenvedtek a kutyák elleni rajton, ráadásul több kulcsembert is elveszítettek már az első félidőben. Fel is kellett adni így a mérkőzést. A csapathoz viszont csatlakozott két miskolci reménység Ignácz Botond és Sorbán Zalán személyében, akik nagy segítségére lehetnek a Warriorsnak a szezon hátralevő részében.

Az U19-es rekordbajnok számára sem kezdődött biztatóan ez az idény. A farkasok ugyanis beleszaladtak egy súlyos idegenbeli vereségbe a Győr Sharks otthonában (51-14). Ennek ellenére a Budapest Wolves mindig is erős utánpótlással rendelkezett Magyarországon. Két éve pont Debrecenben happolták el a fővárosiak az U19-es bajnoki címet.

A Budapest Wolves-Eastern Warriors találkozót október 10-én, vasárnap 14 órakor rendezik az Angyalföldi Sportközpontban.

Fotók: Makranczi László