Keleti rangadó vár a Gladiátorokra

A leveleki spártaiakkal csap össze a hétvégén a DEAC Gladiators amerikai focicsapata.

Először mérkőzik meg a Levelek Spartans és a Debrecen a tojáslabdával vívott sportágban, a találkozó szombaton 15 órakor kezdődik a leveleki sportpályán, a meccset a Divízió I. alapszakaszában rendezik. Mint arról beszámoltunk, a cívisek három héttel ezelőtt a Budapest Wolves II. együttesétől 0–20-ra kikaptak az első tavaszi körben Nyírábrányban. Regionális rangadó vár tehát a mieinkre, akik mindenképpen szeretnének javítani az első idei meccsük után.

– Véleményem szerint a sok újonc játékosunk ellenére jó esélyekkel várhatjuk a találkozót, amennyiben az előző mérkőzés hibáit orvosolni tudjuk. Erős a keretünk, csak fejben kell jobban koncentrálni – nyilatkozta Sőrés László futballistánk. – Csapatként még nem találkoztam a Spartans-szal, de sok ismerős játékos játszik náluk, akikkel korábban együtt szerepeltünk. Bennük is megvan a potenciál a divizió döntőjébe való bekerüléshez, ahogyan bennünk is. Bízunk benne, hogy ez a hétvége nekünk eredményesebben sikerül! – fogalmazott Sőrés.

A nyírségiek viszont győzelemmel kezdték a szezont, ugyanis április 16-án a Dabas Sparks-ot idegenben múlták felül 40–26-ra. A leveleki Vörösmarti utca 2. szám alatt található futballpályán rendezendő meccset követően a DEAC Gladiators első igazi hazai, a Dóczy utcai Sportcampuson lejátszandó találkozója május 28-án lesz. A Levelek Spartans–DEAC Gladiators összecsapást ezen a streamen tudják majd követni szurkolóink.

A szombati meccs FB-eseménye ide kattintva található.

Divízió I., alapszakasz

Levelek Spartans–DEAC Gladiators

2023. 04. 29. (szombat), 15:00, Levelek, leveleki sportpálya