Keressük az amerikai futball tehetségeit!

A DEAC Gladiators július 23-tól folyamatosan várja a sportág iránt érdeklődőket, kortól és súlycsoporttól függetlenül.

Itt a kiváló alkalom az érvényesülésre: minden vasárnap nyílt edzéseken keresi az egyetemi klub az amerikai futball kövtkező tehetségeit.

– Mivel Kelet-Magyarországon meghatározó szerepet töltünk be, így a környéken lévő, “csapattalanul” kallódó tehetséges játékosokat is várjuk, valamint más sportágak ismeretlen talentumait is – nyilatkozta Kovács Zoltán DL coordinator. – A DEAC-nak köszönhetően a leendő játékosok megfelelő körülmények között tudják kamatoztatni tehetségüket. Ahogyan megalakulásunkkor is az egyik fő szempont volt, így most sem adjuk alább: szeretnénk válogatott játékosokat nevelni. A nagy létszámú edzői gárdának köszöhetően minden poszton tudunk sportolókat foglalkoztatni. A csapat és a DEAC megtartó erejét is bizonyítja, hogy a “kiöregedett” játékosok nem hagyják el a fedélzetet, tovább segítik a következő generációt, így a korábbi szakadékok átívelődnek, és sikerül egyenletes teljesítményt produkálni. Úgyhogy: “Légy erősebb, gyorsabb, érd el céljaidat! – mondta Kovács Zoltán.

A Glads együttesénél augusztus végéig minden vasárnap 17 órakor várják az amerikai futballhoz kedvet érzőket az edzéseken. Mindenki az időjárásnak megfelelő ruházatban jelenjen meg, és hozzon magával vizet, szükség lesz rá!