Már várja a bajnoki bemutatkozást

A DEAC Gladiators játékosa Amerikában ismerkedett meg a sportággal.

Ősz óta a Debreceni Egyetem hallgatója Puskás Péter, és azóta erősíti a DEAC Gladiators együttesét a nyíregyházi fiatalember. Játékosunk egy évig a wisconsini gimicsapatban szerepelt egy cserediák-program keretében, erről is beszélt a TIBIÉK című műsorban az Alföld TV stúdiójában.

– Nagyon jól érzem magam a csapatban, az edzéseken, gőzerővel készülünk a márciusi bajnoki rajtra – fogalmazott Péter. – Igyekszem az Egyesült Államokban elsajátított tudásomat a DEAC-nál kamatoztatni, bízom benne, hogy minél több játéklehetőséghez jutok majd. Izgatottan várom, milyen lesz a Glads két válogatott amerikai focistájával, Filep Lászlóval és Roják Richárddal egy gárdában szerepelni – mondta Puskás Péter, aki pénteken 19.30-tól lesz látható és hallható az Alföld Televízióban és a tévé Youtube-csatornáján.

Mint azt korábban már megírtuk, a DEAC Gladiators az idei évben ismét adománygyűjtést szervez a rászoruló gyermekek számára. A csapat a Názáreti Egyház missziós tevékenységéhez csatlakozva szeretné boldogabbá tenni a Kárpátalján élő gyermekek karácsonyát.

A Gladiátorok az alábbi gyűjtőpontokon várják a már megunt, de jó állapotban lévő plüssöket, gyerekjátékokat. Ha valaki ezen felül késztetést érez, hogy segítsen a szükségben lévőknek, akkor szívesen fogadnak bármilyen (nem hűtendő) édességet, csokoládét is.

A gyűjtőpontok az alábbi helyszíneken találhatóak:
– Teniszke Egyetemi Klub, 4032 Debrecen, Dóczy József u. 9.
– Media Shop mintabolt, 4025 Debrecen, Debrecen, Piac u. 61.
– Bro’z edzőterem, 4027 Debrecen, Füredi út 76.
– Le Petit ételbár, 4029 Debrecen, Debrecen, Pacsirta u. 55.